Paris Jackson: Ο λόγος που αποχώρησε από το show του Dior;

Paris Jackson: Ο λόγος που αποχώρησε από το show του Dior;

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόσφατο σόου του οίκου Dior στο Παρίσι, μπορεί να αποθεώθηκε από την ελίτ της μόδας, όμως δεν βρήκε καθόλου σύμφωνη την Paris Jackson. Η κόρη του ''Βασιλιά της Pop'', και νέο ''it'' girl της βιομηχανίας της μόδας, εθεάθηκε να αποχωρεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη του show.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site New York Times, το 20χρονο μοντέλο το οποίο βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το show, έφυγε λίγα δευτερόλεπτα μετά από την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου στην πασαρέλα. Ο λόγος;  Όπως αποκάλυψε και η ίδια τένιωσε άβολα όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αλόγων στην πασαρέλα.

Paris Jackson: Ο λόγος που αποχώρησε από το show του Dior;-1

Η ίδια αργότερα δήλωσε μέσω tweet, ότι στόχος της δεν ήταν να τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας πάνω της, ούτε όμως και να εναντιωθεί στον οίκο. Απλά όπως η τόνισε, ήταν μια κίνηση που αφορούσε τα δικά της πιστεύω τα οποία εναντιώνονται στην εκμετάλλευση και κακομεταχείριση των ζώων.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ξαφνιάζει, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη του Michael Jackson λέει δημόσια τις πεποιθήσεις της.

Paris Jackson: Ο λόγος που αποχώρησε από το show του Dior;-2

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή