Ο Donald Trump ανέβασε φωτογραφία με την Kim K. στον Λευκό Οίκο

Ο Donald Trump ανέβασε φωτογραφία με την Kim K. στον Λευκό Οίκο

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει φωτογραφία που να ''αποδεικνύει'' την συνάντησή τους με την Kim Kardashian. Άλλωστε αν κάτι δεν είναι στα social media είναι σαν να μην συνέβη ποτέ. Και δεν μιλάμε για τον οποιονδήποτε, αλλά για τον Donald Trump, ο οποίος ήταν περισσότερο ενθουσιασμένος γι' αυτή την επίσκεψη από την ίδια την reality star, που έκανε το απαραίτητο ποστ στο Twitter με τους δύο στο Οβάλ Γραφείο. 

Ο Donald Trump ανέβασε φωτογραφία με την Kim K. στον Λευκό Οίκο-1

Η Kim βρέθηκε στο Λευκό Οίκο ζήτησε να συναντηθεί με τον Trump ώστε να συζητήσουν για την αποφυλάκιση μιας 62χρονης γυναίκας η οποία είναι στη φυλακή για σχεδόν δύο δεκαετίες, έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια για ναρκωτικά.  Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε τη συνάντηση μέσω Twitter, γράφοντας, «Υπέροχη συνάντηση σήμερα με την Κιμ Καρντάσιαν, μιλήσαμε για μεταρρυθμίσεις του σωφρονιστικού συστήματος και ποινές».   

Η βασίλισσα των social media ζήτησε από τον Αμερικανό πρόεδρο να δώσει χάρη στην 63χρονη Αλις Μαρί Τζόνσον. Η υπόθεση της 62χρονης έγινε πέρυσι εθνική είδηση, όταν η Κιμ Καρντάσιαν είχε αναφερθεί λεπτομερώς σε εκείνη και δεσμεύτηκε να ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ της. Η Άλις Μαρί Τζόνσον συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν πωλούσε ναρκωτικά, ενεργούσε ως διαμεσολαβητής και εκτίει ποινή ισόβιας έχοντας ήδη περάσει 20 χρόνια στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη σταρ συνάντησε επίσης στη Δυτική Πτέρυγα τον Τζάρεντ Κούσνερ, ανώτερο σύμβουλος του Τραμπ και σύζυγο της κόρης του Ιβάνκα, για να συζητήσουν τη μεταρρύθμιση των φυλακών.  

Από την πλευρά της η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο για τη συνάντηση, δημοσιεύοντας επίσης ένα μήνυμα στο Twitter.  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο του αυτό το απόγευμα. Ελπίζουμε πως θα δώσει χάρη στην Αλις Μαρί Τζόνσον, που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή μετά από καταδίκη για ναρκωτικά. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε πως -όπως πολλοί ακόμη σαν εκείνη- θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή». 

Ο Donald Trump ανέβασε φωτογραφία με την Kim K. στον Λευκό Οίκο-2

Όσο για το outfit που επέλεξε για να συναντηθεί με τον πλανητάρχη; Μάλλον το πιο ''συντηρητικό'' από όλα όσα την έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ένα total black κουστούμι το οποίο συνδύασε με κίτρινες γόβες, ενώ διατήρησε σε χαμηλό προφίλ το στυλ της χωρίς περιττά αξεσουάρ.

Ο Donald Trump ανέβασε φωτογραφία με την Kim K. στον Λευκό Οίκο-3

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή