Αυτή η νύφη ξεπέρασε σε στυλ την Meghan Markle

Αυτή η νύφη ξεπέρασε σε στυλ την Meghan Markle

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο διάσημη νύφη για φέτος μπορεί να είναι η Meghan Markle, όμως το βραβείο της πιο πρωτοποριακής και cool νύφης κερδίζει σίγουρα η Emma Leth. H Δανή ηθοποιός και πρόσωπο του οίκου Balenciaga, δεν πέρασε καθόλου στη σκιά του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα λέγαμε πως μάλλον την ξεπέρασε σε στυλ, παρόλο που οι απανταχού editors στοιχημάτιζαν ότι το Givenchy νυφικό της πρώην ηθοποιού θα επηρέαζε πολλές νύφες που θα ακολουθούσαν το συγκεκριμένο στυλ.

Αυτή η νύφη ξεπέρασε σε στυλ την Meghan Markle-1
Αυτή η νύφη ξεπέρασε σε στυλ την Meghan Markle-2

Το ''it'' girl της μόδας μας έκανε να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για το bridal look, αλλάζοντας τα δεδομένα με ένα ημιδιάφανο, δαντελένιο νυφικό σε ίσια γραμμή και σε vintage ύφος, που άφηνε να φαίνεται αμυδρά το λιλά εσώρουχό της (μια αναφορά στη θρυλική εμφάνιση της Jane Birkin στα '70s).

Ωστόσο το μοντέλο πήρε το όλο styling ένα βήμα παρακάτω, αντικαθιστώντας το κλασικό λευκό πέπλο με ένα statement, oversized ψάθινο καπέλο του γαλλικού brand Jaquemus και ολοκλήρωσε το look με τα πουά μαυρόασπρα παπούτσια του οίκου Balenciaga και κομψά, χρυσά σκουλαρίκια. 

Αυτή η νύφη ξεπέρασε σε στυλ την Meghan Markle-3

Αυτό που λατρέψαμε ακόμα περισσότερο; Το ελάχιστο μακιγιάζ και το χαλαρό στυλ στα μαλλιά της…

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή