Όταν η Amal Clooney έκανε τον George να κλάψει…

Όταν η Amal Clooney έκανε τον George να κλάψει…

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αμάλ Κλούνεϊ άνοιξε χθες την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τον κινηματογραφικό αστέρα σύζυγό της χαρακτηρίζοντάς τον «τζέντλεμαν», «εξαιρετικό σύζυγο και πατέρα» και «έρωτα της ζωής της».

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μίλησε στη διάρκεια τελετής βράβευσης του συζύγου της Τζορτζ Κλούνεϊ στο Χόλιγουντ.

Αλλά όπως διευκρίνισε της είναι πιο εύκολο «να απευθυνθεί σε ένα δικαστήριο εκπροσωπώντας κρατούμενους απ΄ό,τι να μιλήσει δημοσίως για τον σύζυγό της, όπως θα κάνω για πρώτη φορά απόψε».

Όταν η Amal Clooney έκανε τον George να κλάψει…-1

«Γνώρισα τον Τζορτζ όταν ήμουν 35 ετών και είχα αρχίσει να αποδέχομαι την ιδέα ότι θα έμενα γεροντοκόρη. Και μετά ήρθε εκείνος», είπε η Άμαλ απευθυνόμενη σε ένα κοινό μεταξύ των οποίων βρίσκονταν μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες του Χόλιγουντ και φίλοι του Τζορτζ Κλούνεϊ όπως η Κέιτ Μπλάνσετ, η Τζένιφερ Άνιστον, το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ και η Νταϊάν Κίτον.

«Πέντε χρόνια αργότερα, είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει τον απόλυτο θαυμασμό μου και επίσης ο άνθρωπος που με το χαμόγελό του με κάνει κάθε φορά να λιώνω», πρόσθεσε, την ώρα που εκείνος την κοίταζε συγκινημένος.

Όταν η Amal Clooney έκανε τον George να κλάψει…-2

Παρότι είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στο Χόλιγουντ μετά τον γάμο τους το 2014 και τη γέννηση των διδύμων παιδιών τους πριν από ένα χρόνο, το ζεύγος Κλούνεϊ σπανίως μιλάει για την ιδιωτική του ζωή.

Την Πέμπτη ο αμερικανός ηθοποιός βρισκόταν μεταξύ των προσώπων εκείνων που τιμήθηκαν με βραβείο για τη συνολική προσφορά τους στον κινηματογράφο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Φίλοι του ηθοποιού, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η συνάδελφός του Τζούλια Ρόμπερτς και ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκαν στην ευφυϊα του, τη γοητεία του, τη γενναιοδωρία του καθώς και στο ανθρωπιστικό του έργο για τους πρόσφυγες στην περιοχή του Σουδάν και τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή το 2010.

«Πάντα δείχνει πιο όμορφος από εμένα, τα μαλλιά του έχουν γκριζάρει πιο ωραία, είναι πιο κομψός από εμένα», αστειεύτηκε ο Ομπάμα σε εμφάνισή του μέσω βίντεο και πρόσθεσε: «Είναι ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ένας καλός πολίτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος του κινηματογράφου».

Ο 57χρονος Κλούνεϊ, ο οποίος είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, έγινε γνωστός τη δεκαετία του ΄90 στην ιατρική τηλεοπτική σειρά "Στην Εντατική" (ER) προτού συνεχίσει την καριέρα του στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας σε μια μεγάλη γκάμα ταινιών, από κωμωδίες και θρίλερ μέχρι πολιτικά δράματα.

Η Τζουλιάνα Μαργκούλις, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά "ER" και ο τηλεοπτικός του έρωτας, τον αποκάλεσε «τον πιο αυθεντικό και λαμπερό άνθρωπο και φίλο. Και ναι, φιλάει όμορφα. Συγγνώμη!», πρόσθεσε.

Όταν η Amal Clooney έκανε τον George να κλάψει…-3

Από την πλευρά του ο ηθοποιός είπε ότι προτού γνωρίσει την Άμαλ δεν πίστευε ότι "μπορεί να τα έχει όλα".

«Μου αρέσει αυτός ο χώρος», είπε προτού αποχαιρετίσει το κοινό με τον τίτλο της ταινίας του 2005 στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Καληνύχτα και καλή τύχη».

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή