ΣΤΙΛ

Η λεπτομέρεια στο ”Ocean’s 8” που τρελαίνει το Internet

i-leptomereia-sto-amp-8221-ocean-amp-8217-s-8-amp-8221-poy-trelainei-to-internet-2255865

To Ocean's 8 είναι η πιο πολυσυζητημένη ταινία του καλοκαιριού, αυτό είναι δεδομένο. Μια λεπτομέρεια στην αφίσα όμως έχει ''τρελάνει'' το internet παρόλο που δεν είναι κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Οι οκτώ γυναίκες φαίνονται στην αφίσα ντυμένες με σκούρα ρούχα και μαύρα γυαλιά, με τα ονόματα τους να αναγράφονται στο πάνω μέρος της αφίσας, όπως συνηθίζεται. Οι φιγούρες τους είναι τοποθετημένες με μια συγκεκριμένη σειρά, και ενώ τα ονόματα τους φαίνεται να τηρούν την ίδια σειρά, στην πορεία αλλάζουν.

Τα ονόματα των Sandra Bullock, Cate Blanchett και Anne Hathaway είναι τα τρία πρώτα στη σειρά, και αντίστοιχα οι τρεις αυτές γυναίκες στέκονται στις τρεις πρώτες θέσεις. Στη συνέχεια βλέπουμε την Helena Bonham Carter αλλά το όνομα της είναι τελευταίο στη σειρά και γραμμένο με ''and'', όπως και της Rihanna είναι πριν από της Carter γραμμένο ως ''with Rihanna'' ενώ η φωτογραφία της τραγουδίστριας είναι πέμπτη.

Φυσικά το ''Ocean's 8'' δεν είναι η πρώτη ταινία με σειρά ονομάτων να μην συναδεί με τη σειρά στην οποία φαίνονται οι ηθοποιοί στην αφίσα. Όπως εξήγησαν διάφοροι στα online forums που δημιουργήθηκαν, το μεγαλύτερο όνομα είναι πάντα πρώτο στη λίστα.

i-leptomereia-sto-amp-8221-ocean-amp-8217-s-8-amp-8221-poy-trelainei-to-internet0

''Οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες των οποίων το όνομα μπαίνει πρώτο, είναι συνήθως επειδή το όνομα τους είναι ''brand''. Είναι αυτό που φέρνει κόσμο'' όπως επίσης και η επιθυμία των ίδιων των ηθοποιών. Κάποιοι ηθοποιοί έχουν στο συμβόλαιο τους πως το όνομα τους θα μπει πρώτο ή τελευταίο με ''with'' ή ''and'', όπως βλέπουμε να γίνεται στην αφίσα του ''Ocean's 8'' με την Rihanna και την Helena Bonham Carter, παρόλο που δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν δική τους απαίτηση στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Άρα γιατί η σειρά των ηθοποιών στη φωτογραφία της αφίσας δεν ακολουθεί τη σειρά των ονομάτων;

Συνήθως τα στούντιο στέλλουν φωτογραφίες σαν κόνσεπτ του πώς θέλουν να βγει το τελικό πόστερ. Επίσης, ο φωτογράφος προσπαθεί να κάνει τη φωτογραφία όσο πιο προσιτή γίνεται. Μπορεί να στήσει τους ηθοποιούς αναλόγως ύψους, χρωμάτων κτλ. 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.