Όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά – prequel του ”Game of Thrones”

Όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά – prequel του ”Game of Thrones”

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To HBO έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για να γυριστεί ο πιλότος της σειράς που θα λειτουργεί ως prequel του ''Game of Thrones''.

Το στόρι θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν το βασικό ''Game of Thrones'' και θα παρουσιάζει την εξέλιξη από την χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδο. Τα τρομακτικά μυστικά στην ιστορία του Westeros, η πραγματική προϊστορία των White Walkers και όλα όσα νομίζουμε πως ξέρουμε για το σύμπαν αυτό, θα αλλάξουν!

Ο George R.R. Martin, συγγραφέας των βιβλίων, ξεκαθάρισε πως τα γεγονότα θα είναι 5-10 χιλιάδες χρόνια πριν το βιβλίο ''A Song of Ice and Fire'' γι' αυτό δεν υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάποιο χαρακτήρα που ξέρουμε σ' αυτή τη σειρά. Ο Martin εξέφρασε επίσης την επιθυμία να ονομάσει τη σειρά ''The Long Night'' αλλά σημείωσε πως το ΗΒΟ σίγουρα θα θέλει το ''Game of Thrones'' κάπου στον τίτλο.

Απ' όσα γνωρίζουμε ήδη, στο Westeros κατοικούσαν μαγικά πλάσματα όπως τα Παιδιά του Δάσους, γίγαντες και, στην πορεία, από τους πρώτους ανθρώπους. Η Εποχή των Ηρώων ξεκίνησε όταν μετά από μεγάλους πολέμους, οι πρώτοι άνθρωποι υπέγραψαν σύμφωνο ειρήνης με τα Παιδιά του Δάσους. Αυτό κράτησε μέχρι που η φυλή των Andals εισέβαλαν στο Westeros και ξεκίνησαν πόλεμο με όλους. Επίσης, και σύμφωνα με το portal The Wrap, τότε ήταν που ξεκίνησε η γενιά των Starks και των Lannisters.

Όλα αυτά  μπορεί να αλλάξουν, όμως, στην τηλεοπτική παραγωγή.

Προς το παρόν, ο τελευταίος κύκλος του ''Game of Thrones'' έρχεται το 2019.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή