Γιατί όλα τα κορίτσια της μόδας αγοράζουν αυτά τα ”άσχημα” σανδάλια;

Γιατί όλα τα κορίτσια της μόδας αγοράζουν αυτά τα ”άσχημα” σανδάλια;

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα θρυλικά mules Princetown του Gucci μπορεί να τα βλέπαμε παντού εδώ και δύο χρόνια στις γυναίκες αλλά και στους άντρες influencers και μάλιστα σε ό,τι σχέδιο μπορούσαμε να φανταστούμε, ωστόσο για το καλοκαίρι ο ιταλικός οίκος μας συστήνει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashionistas.

Δεν υπάρχει άλλωστε αμφιβολία, ότι κάθε πρόταση του οίκου ''αγκαλιάζεται'' θερμά από τους λάτρεις της μόδας, αφού ο νέος σχεδιαστής Alessandro Michele τον οδήγησε στην πρώτη γραμμή με τις ανατρεπτικές συλλογές του και την επαναφορά του θρυλικού λογότυπου.

Αυτή τη φορά, λοιπόν μας συστήνει ένα ζευγάρι ζελεδένια σανδάλια για τη νέα σεζόν που η αλήθεια δεν είναι και ό,τι ομορφότερο είχαμε υπόψη. Μιλάμε για τα παπούτσια των ψαράδων που χωρίς αμφιβολία ανήκουν στην κατηγορία των ''άσχημων'' παπουτσιών και τα οποία έχουμε ξαναφορέσει στα 90s, είναι φτιαγμένα από καουτσούκ και η σημερινή εκδοχή του οίκου Gucci φέρει το διπλό λογότυπο GG, ενισχυμένο με διακοσμητικά στρας.

Γιατί όλα τα κορίτσια της μόδας αγοράζουν αυτά τα ”άσχημα” σανδάλια;-1

Προς το παρόν τα σανδάλια κυκλοφορούν σε μαύρο, ανοιχτό ροζ και λευκό  στα πολυκαστήματα Barneys, Nordstrom και Matches ενώ σε πολλά online πολυκαταστήματα είναι ήδη sold out. Πριν προλάβετε λοιπόν να τα απαρνηθείτε και να αποκαλύψετε πόσο τα σιχαίνεστε, θυμηθείτε τι συνέβει σε προηγούμενες περιπτώσεις που καταλήξατε να αποθεώνετε ότι καινούργιο ''σύστηνε'' ο οίκος και λίγο καιρό αργότερα το βλέπαμε να αντιγράφετε ακόμα και από τα καταστήματα γρήγορης ένδυσης.

Γιατί όλα τα κορίτσια της μόδας αγοράζουν αυτά τα ”άσχημα” σανδάλια;-2

GUCCI €495

 

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή