5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία

5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι μας αγαπάμε το καλοκαίρι αλλά τι κάνουμε όταν η ζέστη και η υγρασία δείχνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο μας; Ιδιαίτερα για όσους έχουν λιπαρό δέρμα, υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί λόγοι να μην χαίρονται τόσο με την έλευση του καλοκαιριού. Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ιδρώτας έχουν καταστροφικό εφέ σε ένα λιπαρό δέρμα, προκαλώντας ακόμη πιο έντονη λιπαρότητα και γυαλάδες.

Το compact foundation με πούδρα είναι το σωτήριο προϊόν για κάλυψη με ματ αποτέλεσμα, που θα σας σώσει τις ζεστές ημέρες. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα, επιπλέον με SPF δείκτη για αντηλιακή προστασία.

5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία-1

To UV Protective Compact Foundation SPF30 της Shiseido είναι ένα compact make up με αντηλιακή προστασία, σε μορφή πούδρας. Με ανάλαφρη σύνθεση, απλώνεται ομοιόμορφα χαρίζοντας ένα ματ φυσικό τελείωμα, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία-2

Aπό τη σειρά Dermablend της Vichy, ειδικά για τα λιπαρά δέρματα με ατέλειες, ξεχωρίζει το Covermatte, ένα διορθωτικό foundation σε μορφή compact, που προσφέρει υψηλή κάλυψη με ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 12 ώρες, ενώ μειώνει τις ατέλειες. Με 100% φυσικές χρωστικές και SPF 25.

5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία-3

Με ειδίκευση στις ανάγκες τυ ευαίσθητου δέρματος, η Bioderma έχει δημιουργήσει τη σειρά Photoderm. Το Max Compact teint claire SPF50+ απευθύνεται στα ευαίσθητα δέρματα που δεν αντέχουν καθόλου στον ήλιο, δέρματα με φακίδες και αλλεργία στα χημικά φίλτρα. Ο συνδυασμός minerals αντι-UVA / anti-UVB στο Photoderm MAX Compact προσφέρει τόσο βέλτιστη προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου (ηλιακό έγκαυμα, δυσανεξία στον ήλιο κ.λπ.) όσο και εξαιρετική ανοχή από το δέρμα.

5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία-4

Το Toleriane Teint Mineral της La Roche Posay καλύπτει τις ατέλειες του μικτού προς κανονικού, ευαίσθητου μέχρι και δυσανεκτικού δέρματος. Η σύνθεσή του με μεταλλικές χρωστικές σε μορφή πούδρας καλύπτει σαν foundation, χωρίς να φράζει τους πόρους. Εξαιρετικά απαλό σφουγγαράκι, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Χωρίς συντηρητικά και χωρίς parabens, είναι ελεγμένο σε αλλεργικό δέρμα. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα και περιέχει δείκτη προστασίας SPF 25.

5 προϊόντα για το λιπαρό δέρμα που υπόσχονται κάλυψη και αντηλιακή προστασία-5

H Water Resistant Protective Powder της Erre Due είναι μια αδιάβροχη πούδρα με SPF25 για ολοκληρωμένη καθημερινή προστασία της επιδερμίδας. Η υψηλής απόδοσης σύνθεση της προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή για λείο και ομοιογενές αποτέλεσμα, με matte τελείωμα. Τα φίλτρα UVB/UVA που περιέχονται προστατεύουν την επιδερμίδα από τη γήρανση, τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Tip: Χρησιμοποιήστε την με στεγνό σφουγγαράκι για φυσικό αποτέλεσμα ή με βρεγμένο για μεγαλύτερη κάλυψη.

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή