Διαθήκη Μπουρντέν: Ποιος κληρονομεί τα πάντα

Διαθήκη Μπουρντέν: Ποιος κληρονομεί τα πάντα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διαθήκη του Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 8 Ιουνίου, αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα οικονομικά του και έχει ξαφνιάσει πολλά μίντια. Σε δικαστικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο του Μανχάταν, η περιουσία του Μπουρντέν φαίνεται πως ήταν μόλις 1.210.000 δολάρια και όχι 16 εκατομμύρια όπως πιστεύονταν.

Ο ίδιος ο Μπουρντέν, είχε κατά το παρελθόν αναφερθεί στα δημοσιεύματα που προσπαθούσαν να υπολογίσουν την περιουσία του και χωρίς να δίνει στοιχεία είχε πει πως ήταν λάθος οι υπολογισμοί που δημοσιεύονται. Σύμφωνα με νομικά έγγραφα, τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν 425.000 δολάρια σε μετρητά, 35.000 δολάρια σε ένα λογαριασμό μεσιτείας, 250.000 δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και 500.000 δολάρια άυλων περιουσιακών στοιχείων που συμπεριλαμβάνουν πνευματικά δικαιώματα. Η διαθήκη, η οποία συντάχθηκε το 2016, αναφέρει ότι η πλειοψηφία της περιουσίας μεταβιβάζεται στο μοναδικό του παιδί, την 11χρονη Αριάν. Λόγω του ότι η Αριάν είναι ανήλικη, το δικαστήριο θα διορίσει έναν κηδεμόνα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της στην περιουσία.

Αν η Αριάν είχε πεθάνει πριν τον πατέρα της, η διαθήκη αναφέρει ότι τα χρήματά της θα είχαν πάει στη νταντά της. Εν τω μεταξύ, ο εκτελεστής της περιουσίας θα είναι η μητέρα της Αριάν, η Οτάβια Μπούσια, με την οποία ο Μπουρντέν παντρεύτηκε το 2007. Στη διαθήκη υπάρχουν οδηγίες για τα αυτοκίνητά του Μπουρντέν, τα έπιπλα, τα βιβλία, τα ρούχα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή