ΣΤΙΛ

H Kylie Jenner στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες!

H Kylie Jenner στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες!

Με υπότιτλο ''$900 Million Cosmetic Queen'' το Forbes υποδέχεται στο εξώφυλλο του την Kylie Jenner. Κι όμως, η μικρότερη αδελφή της οικογένειας Kardashian ποζάρει ανάμεσα στις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής για το 2018, κερδίζοντας μια θέση στον αριθμό 27, στα 21 της μόλις χρόνια.

H Kylie Jenner στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες!-1

Σύμφωνα με το Forbes, η Kylie που ίδρυσε πριν δυο χρόνια την Kylie Cosmetics και στην οποία ανήκει εξ ολοκλήρου η εταιρεία της κατάφερε να έχει καθαρό κέρδος περισσότερα από $630 εκατομμύρια από την πώληση των προϊόντων μακιγιάζ με την επωνυμία της, ενώ η αξία της εταιρείας της σήμερα υπολογίζεται στα $800 εκατομμύρια, κάνοντας την ίδια τον νεότερο άνθρωπο που κατάφερε ποτέ να μπει σ' αυτή τη λίστα.

''Είναι απίστευτο να κερδίζεις την αναγνώριση για κάτι που αγαπάς και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη γι' αυτό.  Πάντα μου άρεσε το μακιγιάζ και δούλεψα πραγματικά πολύ σκληρά για να φέρω στην αγορά το πρώτο lip kit. Η σχέση με τους φαν μου και η δημιουργία ενός προϊόντος που πραγματικά τους ευχαριστεί ήταν μια απίστευτη διαδικασία. Έμαθα τόσα πολλά μέσα απ' αυτή τη διαδρομή και εύχομαι να εμπνεύσω κι άλλους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους'', δήλωσε η ''Βασίλισσα της Ομορφιάς'' στην συνέντευξη που παραχώρησε. 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.