Με την υπογραφή της Anna Wintour τα νέα sneakers που θα θέλουμε όλες

Με την υπογραφή της Anna Wintour τα νέα sneakers που θα θέλουμε όλες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η Anna Wintour δίνει την έγκρισή της για κάποιο editorial ή μια φωτογράφιση στη Vogue, γράφει απλά «Awok» στο χαρτί που σημαίνει «Anna Wintour Οk». Αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ είναι από την Σιδηρά Κυρία της μόδας να βάζει την υπογραφή της σε παπούτσια, πόσο μάλλον αθλητικά. Όπως φαίνεται όμως, η διευθύντρια της Vogue μόλις έδωσε έγκριση σε μια αναπάντεχη συνεργασία με την Nike και τα θρυλικά Air Jordan. 

Με την υπογραφή της Anna Wintour τα νέα sneakers που θα θέλουμε όλες-1

Το AJI Zip AWOK έρχεται και είναι εμπνευσμένο από την ίδια. Για την ειδική συνεργασία, η Jordan Brand κυκλοφορεί δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς sneaker με την πρώτη να κάνει άφιξη στις 21 Ιουλίου σε κόκκινο ή λευκό δέρμα και στολισμένη με ένα φερμουάρ μπρελόκ.

Με την υπογραφή της Anna Wintour τα νέα sneakers που θα θέλουμε όλες-2

Η Air Jordan 3 SE, θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν θα παραπέμπει στα χαρακτηριστικά τουίντ της Chanel  που τόσο πολύ αγαπά η Wintour. Και τα δύο μοντέλα θα φέρουν τη σφραγίδα AWOK στη σόλα.   Φυσικά τα παπούτσια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα δεδομένης της συνεργασίας, αλλά και της γενικότερης μανίας με τα sneakers που γιγαντώνεται.   H τιμή δεν είναι ακόμη γνωστή…  

H ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Anna Wintour και το κρυφό της ταλέντο:

 

 

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή