It’s hot, Be sexy!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας αναγκάζουν να βγάλουμε από πάνω μας τα περιττά και να δείξουμε τα δυνατά σημεία του σώματός μας που μας κάνουν να αισθανόμαστε σέξι και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Με την ζέστη στην πόλη να έχει χτυπήσει κόκκινο εμείς ξεσηκώσαμε 5 σούπερ στιλιστικές προτάσεις, φυσικά από τα διάσημα κορίτσια της μόδας, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το στυλ σας και να δείχνετε καυτές και ταυτόχρονα φινετσάτες στους 40 βαθμούς κελσίου.

1. Τα Bardot-style τοπ έχουν αυτή τη σεζόν την τιμητική τους και μπορείτε να τα αντικαταστήσετε εύκολα με τα crop μπλουζάκια του περασμένου καλοκαιριού για να δώσετε μια grown-up θηλυκότητα στο ντένιμ σορτσάκι σας. 

It’s hot, Be sexy!-1

2.Χαρίστε μια κρυφή ματιά στο πολυτελές στηθόδεσμό σας, αφήνοντας λίγο περισσότερο ανοιχτό το ντεκολτέ σας. Προσοχή στην υπερβολή και φροντίστε το εσώρουχό σας να είναι κατάλληλο για αποκαλύψεις. Ένα αθλητικό στυλ ή lace θα σας καλύψει.

It’s hot, Be sexy!-2

3.Με αυτή την κλασσική συνταγή δεν πρόκειται ποτέ να πέσεις έξω. Συνδύασε ένα μεταξωτό νεγκλιζέ φόρεμα σε φλοράλ ή έντονο χρώμα όπως κίτρινο ή κόκκινο με τα αγαπημένα σου mules και άσε τα υπόλοιπα στην φαντασία.

It’s hot, Be sexy!-3

4.Τα σετ είναι στη μόδα και το καλοκαίρι μας φέρνει σούπερ σέξι δίδυμα κομμάτια για να αναδείξουμε το στυλ μας. Προτιμήστε μια φούστα κάτω από το γόνατο και αφήστε το βλέμμα να εστιάσει στο πάνω μέρος με ένα δετό κοντό μπλουζάκι.

It’s hot, Be sexy!-4

5. Να ένα κομμάτι που θα φορούσατε εύκολα μέχρι το γραφείο. Τα jumpsuits με βαθύ ντεκολτέ δείχνουν κομψά, δυναμικά και σέξι.

It’s hot, Be sexy!-5

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή