Κάνε level up το highlighter σου με αυτό τον τρόπο

Κάνε level up το highlighter σου με αυτό τον τρόπο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το highlighter είναι ένα τέλειο προϊόν το οποίο αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που εφευρέθηκε. Είναι το ιδανικό προϊόν αν θέλεις να χαρίσεις λάμψη στο μακιγιάζ σου. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να κάνεις level up;

Το highlighter είναι το προϊόν που δίνει shiny και λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο μας και το βρίσκουμε είτε σε υγρή μορφή είτε σε compact, με το υγρό να είναι πάντα πιο έντονο ενώ αυτό σε μορφή compact πιο φυσικό. Tι γίνεται όταν θέλεις να είσαι λίγο φωτεινή και λίγο πιο εντυπωσιακή αλλά δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις το highlighter σου;

Σωστή εφαρμογή

  • 
Χρησιμοποίησε το compact ή το υγρό στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, στο μπούστο σου για σέξι αποτέλεσμα, στα ζυγωματικά, συνδύασε το υγρό μαζί με το foundation σου για έξτρα λαμπερό look σε όλο το πρόσωπο.
  • Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε το υγρό highlighter στο κινητό βλέφαρο για metallic εντυπωσιακό eye look ή στη γέφυρα της μύτης για να την κάνετε να φαίνεται πιο λεπτή.
  • Το highlighter θέλει γρήγορα αντανακλαστικά καθώς μόλις το εφαρμόσετε –αν είναι σε υγρή μορφή- πρέπει να το απλώσετε.
  • Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εφέ που μειώνει αισθητά την ένταση των μαύρων κύκλων εφαρμόστε ελάχιστο προϊόν ψηλά στα ζυγωματικά ενώ για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα εφαρμόστε το στο κέντρο του περιγράμματος του άνω χείλους.
  • Απλώστε λίγο highlighter κάτω από το τόξο των φρυδιών με αυτό τον τρόπο θα δώσετε έμφαση στο σχήμα των ματιών σας .
  • Σημαντικό είναι κατά τη διάρκεια εφαρμογής του προϊόντος να κάνετε μικρές διακοπές και να βλέπετε το αποτέλεσμα κρίνοντας ανάλογα αν θα συνεχίσετε ή όχι.

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή