5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι

5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι το μυστικό που κάνει τις σταρ να λάμπουν λίγο παραπάνω στο κόκκινο χαλί, ένα κρυφό χαρτί των makeup artists που δίνει λάμψη στα πιο sexy σημεία του σώματος και μαγνητίζει το βλέμμα: τα shimmering body oils, τα ξηρά λάδια σώματος που είναι ενισχυμένα με  μικρομόρια λάμψης, είναι ιδανικά για να αναδείξουν το μπρονζέ χρώμα της επιδερμίδας σας το καλοκαίρι (ενώ παράλληλα την περιποιούνται), όμως θα μείνουν στο μπάνιο σας και την επόμενη σεζόν, για να βάλουν την sexy πινελιά τους στα outfits που αφήνουν γυμνούς τους ώμους, το ντεκολτέ ή τις γάμπες.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: 

5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι-1

Nuxe Huile Prodigieuse Or

Το θρυλικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse της Nuxe κυκλοφορεί και σε shimmering εκδοχή που γίνεται sold out κάθε καλοκαίρι! Τρέφει, επανορθώνει και χαρίζει μοναδική απαλότητα χάρη στο κοκτέιλ από 6 φυτικά έλαια και βιταμίνες που περιέχει ενώ τα μικρομόρια πέρλας που περιέχει χαρίζουν μια κομψή λάμψη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο και τα μαλλιά. 

5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι-2

Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Golden Mother of Pearl Nacres

Σε αυτό το μπουκαλάκι κρύβεται το μυστικό ομορφιάς των γυναικών της Πολυνησίας: αλεσμένος καρπός από ώριμες καρύδες και άνθη τιαρέ (το εμβληματικό λουλούδι της Ταϊτής), δίνουν το εκπληκτικό λάδι Monoi που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα της Hei Poa. Το συγκεκριμένο λάδι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ενισχυμένο με μικρομόρια από χρυσά μαργαριτάρια που χαρίζουν στην επιδερμίδα μοναδική λάμψη! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα μαλλιά ως θεραπεία θρέψης πριν το λούσιμο ή στις άκρες για εξαιρετική λείανση και λάμψη. (αποκλειστικά στα attica και στο www.atticabeauty.gr

5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι-3

Sol de Janeiro Copacabana Bronze Glow Oil

Aπό την εξωτική Πολυνησία "πετάμε" στην Copacabana με ένα ξηρό λάδι σώματος που ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι παγκοσμίως! Τα Glow Oils της Sol de Janeiro έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty addicts και γίνονται sold out πριν προλάβουν να μπουν στο e-shop των Sephora! Επιλέξαμε το Copacabana που δίνει χρυσαφένια λάμψη στο σώμα, αφήνει μεταξένια την επιδερμίδα με ένα blend από έλαιο καρύδας, βούτυρο Cupuaçu και έλαιο açai και την ντύνει με την signature ευωδιά Cheirosa '62 της Bum Bum Cream που είναι, απλά, εθιστική! (αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr

5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι-4

Darphin Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil

Ιδανικό για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αυτό το multi-task ιριδίζον λάδι προσφέρει περιποίηση υψηλών προδιαγραφών, όπως κάθε προϊόν της Darphin. Τα πολύτιμα βοτανικά έλαια που περιέχει προσφέρουν στην επιδερμίδα όλα όσα χρειάζεται για να είναι ελαστική και απαλή και την προστατεύουν από την αφυδάτωση. Ταυτόχρονα τα φυσικά ιριδίζοντα μεταλλικά στοιχεία διαχέουν διακριτικά το φως πάνω στην μπρονζέ επιδερμίδα για το πιο υπέροχο sunkissed αποτέλεσμα. 

5 υπέροχα body oils για sexy λάμψη το καλοκαίρι-5

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κλείσει τον αισθησιασμό σε ένα μπουκάλι, αυτός είναι σίγουρα ο Tom Ford. Αυτό το μεταξένιο, ιριδίζον λάδι σώματος προσφέρει την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, τυλίγει την επιδερμίδα με τη λάμψη του ήλιου και προκαλεί τις αισθήσεις με την sexy ευωδιά του αρώματος Soleil Blanc από τη σειρά Private Blends του Tom Ford. 

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή