ΣΤΙΛ

Antonio Banderas και Maria Menounos στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στην Ελλάδα

banderaska

Η τραγωδία που πλήττει την Ελλάδα, έχει καθηλώσει ολόκληρο τον πλανήτη, με την ανθρωπότητα να μην μπορεί να μείνει ασυγκίνητη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της γης στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης. Ανάμεσα τους και αρκετοί επώνυμοι.

Η Maria Menounos , με μια πρόσφατη ανάρτηση της, έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη της προς την Ελλάδα. Η παρουσιάστρια αναφερόμενη στην τραγωδία της Ελλάδας,  φοράει μια μπλούζα που λέει “Love Greece” και στο συνοδευτικό μήνυμα αναφέρει κάποιες από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, αλλά στέλνει και το δικό της μήνυμα.

«Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με αυτούς που έχουν χάσει τη ζωή τους, αλλά και με αυτούς που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις φωτιές. Εύχομαι να μην αργήσει η βροχή να ‘ρθει. Σας έχω στην καρδιά μου», έγραψε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, μετά το μήνυμα συμπαράστασης που έστειλε η Maria Menounos, ο βραβευμένος ηθοποιός του Hollywood, Antonio Banderas εξέφρασε την δική του συμπαράσταση προς την χώρα μας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις φωτιές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Η καρδιά μου είναι με τον ελληνικό λαό που υποφέρει από τις τρομερές επιπτώσεις της φωτιάς«.

Δείτε τις δυο αναρτήσεις:

antonio-banderas-kai-maria-menounos-stelnoyn-ta-dika-toys-minymata-symparastasis-stin-ellada0

antonio-banderas-kai-maria-menounos-stelnoyn-ta-dika-toys-minymata-symparastasis-stin-ellada1