Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι

4' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γίνεται να κλείσεις το δροσερό αεράκι της θάλασσας, το χάδι του ήλιου στην επιδερμίδα ή τη γλυκιά ζεστασιά της άμμου σε ένα μπουκάλι; Αυτά τα 10 προϊόντα λένε "ναι" και υπόσχονται να κάνει καλοκαίρι κάθε μέρα του χρόνου – υπάρχει κάποια από εμάς που μπορεί να πει "όχι" σε μια τέτοια υπόσχεση;

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-1

Sephora Collection Melting Shower Jelly, Beach Vibes

Ολόφρεσκια και ανανεωμένη, η σειρά σώματος Sephora Collection κυκλοφορεί σε 5 εθιστικές ευωδιές και εκπληκτικές υφές! Η Beach Vibes, αποπνέει ακριβώς αυτό: νότες ζεστής άμμου και εξωτικού έλαιου monoi, που δημιουργούν από τα πρώτα δευτερόλεπτα την αίσθηση της καλοκαιρινής ανεμελιάς και ευεξίας! Η σειρά αποτελείται από όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα σώματος- εδώ, επιλέξαμε το Melting Shower Jelly ένα δροσερό τζελ που μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό κάτω απο το νερό, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και την αγκαλιάζει με την υπέροχη ευωδιά του. Highlight: η συσκευασία σε μορφή… κάψουλας και το ultra-smart άνοιγμα!  

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-2

Hei Poa Tropical Orchid Monoi

Ένα από τα best sellers του καλοκαιριού έχει όλα τα προσόντα να μείνει στο μπάνιο μας μέχρι να κάνει την εμφάνισή της η επόμενη limited edition εκδοχή του. Στο blend αυτής της σεζόν, άνθη τροπικής ορχιδέας και tiare, εμβαπτίζονται σε αγνό έλαιο καρύδας δίνοντας μια νέα, εθιστική αρωματική εκδοχή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε στεγνή ή νωπή επιδερμίδα αλλά και στα μαλλιά ως pre-shampoo treatment για έξτρα απαλότητα ή μετά το λούσιμο για λείανση στις άκρες. Επειδή το Monoi oil είναι φυσικό προϊόν, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, όταν πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 24ο C, η υφή του στερεοποιείται- μπορείτε να την επαναφέρετε σε ρευστή κατάσταση απλά αφήνοντας το μπουκάλι για λίγο κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό. (στα attica, σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο www.atticabeauty.gr) .

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-3

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Beauty addicts, editors, bloggers, vloggers έχουν πάθει εμμονή με αυτή την κρέμα σώματος και με το δίκιο τους! Η Brazilian Bum Bum (προφέρεται Μπουμ Μπουμ) Cream ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι στα Sephora παγκοσμίως, 365 μέρες το χρόνο, και όσες την έχετε ήδη δοκιμάσει, καταλαβαίνετε γιατί. Αυτή η κρέμα σώματος πλημμυρίζει τις αισθήσεις με την signature ευωδιά της από φυστίκι και αλμυρή καραμέλα, που μένει στην επιδερμίδα για ώρες. Όσο για την φόρμουλά της, προορίζεται να σμιλέψει τη σιλουέτα με ένα κοκτέιλ από εκχύλισμα Guaraná (πλούσιο σε λιποδιαλυτική καφείνη), βούτυρο Cupuaçu, έλαιο Açai και έλαιο καρύδας που αφήνουν την επιδερμίδα πιο απαλή από ποτέ! Must για τη φροντίδα του σώματος, χειμώνα-καλοκαίρι (αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr) .

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-4

Barnängen Midsommar Glow Body Oil

Το Midsommar (μεσοκαλόκαιρο), η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου όπου ο ήλιος δεν δύει σχεδόν καθόλου στην Σκανδιναβία, είναι για τους Σουηδούς η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου. Εμπνευσμένο από αυτή τη μέρα, όπου τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους, το σουηδικό brand Barnangen υπογράφει την ομώνυμο σειρά που περιλαμβάνει αφρόλουτρο και λάδι σώματος. Πλούσιο σε έλαια λουλουδιών και με ενυδατικό ορό στην καρδιά του, το Midsommar Glow Body Oil είναι μια απόλυτα value for money επιλογή για την φροντίδα της επιδερμίδας σας: απορροφάται σε δευτερόλεπτα, την αγκαλιάζει με μια ζεστή, comforting ευωδιά και την αφήνει μεταξένια και λαμπερή.

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-5

Korres Αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης

Και μόνο που βλέπεις αυτή την ετικέτα στο μπάνιο σου, "ταξιδεύεις" στο πιο όμορφο νησί του κόσμου! Η Korres για πρώτη φορά έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ασύρτικο, την τοπική ποικιλία σταφυλιού της Σαντορίνης, και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό! Πλούσιο σε πολυφαινόλες, το εκχύλισμα Ασύρτικου ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, οι πρωτείνες Σιταριού σχηματίζουν ένα προστατευτικό φίλμ διατηρώντας σταθερά τα επιπεδα ενυδάτωσης ενώ η Αλόη προσφέρει την ενυδατική και καταπραύντική της δράση. Όσο για την ευωδιά, φρέσκια και φρουτώδης, αναζωογονεί τη διάθεση στη στιγμή. 

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-6

Estée Lauder Bronze Goddess Cooling Body Spray

Όταν αρχίζει να μυρίζει Bronze Goddess τριγύρω σου, ξέρεις πως το καλοκαίρι είναι εδώ. Η εμβληματική ευωδιά της σειράς-φαινόμενο της Estee Lauder, αυτή η σεζόν μεταμορφώθηκε σε ένα αέρινο body spray που δροσίζει το σώμα και τονώνει τις αισθήσεις σα μια βουτιά σε κρυστάλλινα νερά, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Σούπερ περιποιητικό και ανάλαφρο, μένει στην επιδερμίδα για ώρες -και στο μπάνιο μας μέχρι το φθινόπωρο (αν δεν τελειώσει νωρίτερα).

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-7

Acqua di Parma Arancia di Capri Body Lotion

Αν το Capri ήταν άρωμα, θα ήταν ένα κοκτέιλ από αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, μανταρινιού, λεμονιού και μια ιδέα από νεράτζι πάνω σε μια πλούσια βάση από νότες καραμέλας και musk- όπως, δηλαδή, το αποτύπωσε η Acqua di Parma στο ομώνυμο, best selling άρωμα της σειράς Blu Mediterraneo. Νέα άφιξη στην αρωματική σειρά, το Body Lotion που μεταφράζει την ουσία του Arancia di Capri σε ένα αέρινο σύννεφο ενυδάτωσης και θρέψης για το σώμα, που τονώνει και τις αισθήσεις (αποκλειστικά στα attica και το www.atticabeauty.gr) .

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-8

Bobbi Brown beach Shower Gel

Ενισχυμένο με εκχύλισμα από άλγη του Ειρηνικού που περιποιούνται και απαλύνουν την επιδερμίδα, και αρωματισμένο με την λατρεμένη ευωδιά του Eau de Toilette beach της Bobbi Brown, αυτό το shower gel είναι μια νοερή απόδραση σε εξωτικούς προορισμούς.

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-9

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Scented Candle

Σαν ένα παράθυρο δίπλα στη θάλασσα, αυτό το υπέροχο κερί της Jo Malone πλημμυρίζει το χώρο με την αίσθηση του φρέσκου αέρα, με μυρωδιά από θαλασσινό αλάτι που συνδυάζεται με την ξυλώδη, γήινη αίσθηση του φασκόμηλου- ένα αρωματικό αριστούργημα του βρετανικού οίκου αρωματοποιίας (στα attica και www.atticabeauty.gr).

Beach vibes: 10 beauty αγορές που μυρίζουν καλοκαίρι-10

frank body Coconut Coffee Scrub

"Σκέψου τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές διακοπές- έτσι θα νιώθεις κάθε φορά που με χρησιμοποιείς" υπόσχεται το διάσημο scrub σώματος της frank body – και το επιβεβαιώνω από προσωπική (επαναλαμβανόμενη) εμπειρία. Μέσα σε αυτό το φακελάκι θα βρείτε αληθινό καφέ καβουρδισμένο και αλεσμένο, εμπλουτισμένο με έλαιο από σπόρους σταφυλιού, έλαιο καρύδας και κόκκους jojoba – έναν συνδυασμό που εγγυημένα αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και με yummy ευωδιά! (αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr).

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή