Girls in Hats! Αναβαθμίστε το καλοκαιρινό σας στυλ φορώντας καπέλο

Girls in Hats! Αναβαθμίστε το καλοκαιρινό σας στυλ φορώντας καπέλο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόκειται για μια κλασσική λύση που όλες μας αγαπάμε το καλοκαίρι -άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο- και δεν είναι άλλη από το ψάθινο καπέλο μας. Από τα αυθεντικά panama hats μέχρι τις ρετρό επιλογές με μεγάλο στρογγυλό γείσο, τα ψάθινα καπέλα έχουν κατακλύσει τις καλοκαιρινές φωτογραφίες των stylers και μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος των διακοπών μας. Πως;

  • Συνδυάζουμε το ψάθινο καπέλο μας τύπου panama με τη σοφιστικέ μαύρη κορδέλα μαζί με το δίδυμο της επιτυχίας: τζιν shorts και λευκό ανδρικό πουκάμισο. Ανεβάζουμε τον πήχη του στυλ μας επιλέγοντας σύγχρονα, δερμάτινα σανδάλια με πολλά λουράκια και ένα γεωμετρικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου με σύγχρονη διάθεση.
  • Φοράμε το αέρινο μίνι φόρεμα μας πάνω από το μαγιό μας και λίγο πριν κατευθυνθούμε προς την παραλία "βουτάμε" και το στρογγυλό καπέλο μας από φυσική ψάθα. Αναβαθμίζουμε την εμφάνιση μας βάζοντας πολύχρωμες λεπτομέρειες, δένοντας ένα ευφάνταστο μαντίλι γύρω από το γείσου του καπέλου μας.
  • Χρησιμοποιούμε το ψάθινο καπέλο μας για να απογειώσουμε μια καλοκαιρινή εμφάνιση με βάση τα κλασσικά ριγέ, καρό και πουά μοτίβα. Η αγορά είναι γεμάτη από αέρινα μίντι shirt-dresses από δροσερά υφάσματα, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε με μια δερμάτινη ζώνη δεμένη σφιχτά στη μέση μας, ένα κομψό ψάθινο καπέλο και τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή