3 σούπερ τρόποι να φορέσεις τις καουμπόϊκες μπότες σου το φθινόπωρο

3 σούπερ τρόποι να φορέσεις τις καουμπόϊκες μπότες σου το φθινόπωρο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες σεζόν έκαναν δειλά δειλά την επανεμφάνισή τους στις συλλογές μεγάλων οίκων ξεκινώντας από τον Calvin Klein και συνεχίζοντας με διαφορετικά σχέδια και στυλ στους Isabel Marant, Fendi και Givenchy. Όπως όλα δείχνουν οι καουμπόϊκες μπότες είναι ανάμεσα στις μεγάλες τάσεις για το προσεχές Φθινόπωρο και πραγματικά η πιθανότητα να τις αποφύγουμε μοιάζει μηδενική.

Ωστόσο, η τάση μοιάζει κάπως επίφοβη αν σκεφτεί κανείς ότι με το λάθος styling μάλλον θα μοιάζουμε σαν κορίτσια που βγήκαμε από κάποιο σαλούν της Άγριας Δύσης. Ναι, ίσως να παρατηρήσαμε ορισμένα σύνολα με ντένιμ ή καστόρινα σακάκια με κρόσσια και καπέλα στις πασαρέλες, αλλά πιστέψτε μας αυτός δεν είναι ο τρόπος για να τις φορέσετε και να βγείτε για βόλτα στην πόλη

Αντίθετα, οι σχεδιαστές προτείνουν θηλυκά κομμάτια και αυστηρά σύνολα, το άκρως αντίθετο δηλαδή από αυτό με το οποίο θα σκεφτόμασταν ένα καουμπόϊκό look. Εμείς σας προτείνουμε λοιπόν 3 διαφορετικές προτάσεις βασισμένες σ' αυτή τη λογική που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο. Είστε έτοιμες να τις ακολουθήσετε;

1.Με ένα tailored σύνολο: Οι καουμπόϊκες μπότες θα χαρίσουν ένα διαφορετικό μοντέρνο ύφος στο κλασσικό αυστηρό look σου και θα ταρακουνήσουν το ανδρόγυνο στυλ σου.

3 σούπερ τρόποι να φορέσεις τις καουμπόϊκες μπότες σου το φθινόπωρο-1

2.Με ένα θηλυκό φόρεμα: Την περασμένη σεζόν είδαμε τις πιο ''ψαγμένες'' fashionistas να συνδυάζουν τις καουμπόϊκες μπότες τους με νεγκλιζέ φορέματα και φαίνεται πως αυτή η συνταγή γίνεται επιτέλους viral.

3 σούπερ τρόποι να φορέσεις τις καουμπόϊκες μπότες σου το φθινόπωρο-2

3. Με παιχνιδιάρικες ή pencil φούστες: Κάντε την ανατροπή και συνδυάστε στο γραφείο την κομψή φούστα σας με μια μπλούζα με ιδιαίτερα μανίκια και καουμπόϊκες μπότες και για μια διαφορετική ματιά στην θηλυκότητά σας.

3 σούπερ τρόποι να φορέσεις τις καουμπόϊκες μπότες σου το φθινόπωρο-3

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή