5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι είναι η πιο hot περίοδος όχι μόνο από άποψη θερμοκρασίας, αλλά και από events, από πάρτυ σε αυλές μέχρι γάμους στους οποίους οφείλουμε και θέλουμε να παρευρεθούμε έστω κι αν η ζέστη μας ταλαιπωρεί.

Πόσες φορές θυσιάσατε το στυλ σας προκειμένου να φορέσετε κάτι πιο αέρινο που θα σας επιτρέπει να ''επιβιώσετε'' στην καλοκαιρινή υγρασία; Για να μην απογοητεύεστε και για να μην αναγκαστείτε να μπείτε σ' αυτή τη διαδικασία εμείς σας έχουμε 5 σούπερ φρέσκιες προτάσεις για τα σύνολα των 40 βαθμών κελσίου.

1.Το φλαμένγκο φόρεμα: Με τη λάτιν κουλτούρα να έχει καταβάλει τους σχεδιαστές αυτό το καλοκαίρι, το φόρεμα σε ισπανικό στυλ είναι η πιο ''καυτή'' συνταγή για τα καλοκαιρινά βράδια συνδυασμένο με ένα ζευγάρι λεπτεπίλεπτα πέδιλα με μεσαίο τακούνι και χρυσούς κρίκους.

5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού-1

STAUD €314

2.Το φόρεμα-δήλωση: Το κομμάτι που μπορεί να ''σταθεί'' από μόνο του χωρίς έξτρα αξεσουάρ αφού τα βολάν, οι φραμπαλάδες και τα διακοσμητικά θα προκαλέσουν τον θαυμασμό των γύρω σας. Επιλέξτε ένα φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις και διατηρήστε την φινέτσα σας με κλασσικά αξεσουάρ.

5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού-2

SELF-PORTRAIT €499.55

3.Casual Κομψότητα: To θετικό με αυτή την περίοδο είναι πως μας επιτρέπεται να χαλαρώσουμε λίγο στα επίσημα καλέσματα, μιας και η εποχή μας επιτρέπει να φορέσουμε πιο αέρινα κομμάτια. Μια printed φούστα με ένα λευκό τοπ μπορεί να μην μοιάζει κατάλληλη για ένα γάμο αλλά σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ με το κατάλληλο ζευγάρι πέδιλα.

5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού-3

ZARA €35,95

4.One-and-Done: Το jumpsuit θα έχει πάντα την εκτίμηση των απανταχού κοριτσιών της μόδας, μιας και είναι η πιο εύκολη και η πιο ''πετυχημένη'' συνταγή για τις μέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Ένα λευκό κομμάτι με βολάν στα μανίκια συνδυασμένο με κομψά statement σανδάλια είναι για ακόμα μια φορά η καλύτερη επιλογή.

5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού-4

re:named €79.64

5.Η στολή του καλοκαιριού: Το πουά είναι αναμφίβολα ο βασιλιάς της σεζόν και μια σατέν φούστα με το συγκεκριμένο μοτίβο συνδυασμένη ακόμα και μ' ένα απλό T-shirt θα αναδείξει το στυλ σας. 

5 φρέσκιες ιδέες για επίσημα σύνολα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού-5

TOPSHOP €73.20

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή