STOP THE PRESS! H Kaia Gerber σε μια μοναδική συνεργασία με τον Karl Lagerfeld

STOP THE PRESS! H Kaia Gerber σε μια μοναδική συνεργασία με τον Karl Lagerfeld

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια υπέροχη έκπληξη επεφύλασσε σε όλες τις fashionistas o Karl Lagerfeld σήμερα το πρωί! Ο Κάιζερ της μόδας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Kaia Gerber που θα κάνει το πρώτο της εγχείρημα στο ντιζάιν υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Chanel.

To model-of-the-moment και ο Karl θα παρουσιάσουν στις 30 Αυγούστου μια κοινή συλλογή και φυσικά όλοι ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα.

STOP THE PRESS! H Kaia Gerber σε μια μοναδική συνεργασία με τον Karl Lagerfeld-1

Ο θρυλικός σχεδιαστής έδειξε άλλωστε την αδυναμία του στη 16χρονη κόρη του supermodel των 90s, Cindy Crawford από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο της μόδας, αφού η Kaia δεν λείπει από κανένα σόου του. Τώρα λοιπόν αποφάσισε να την στηρίξει και στο πρώτο της πρότζεκτ με μια ready-to-wear σειρά με αξεσουάρ και ρούχα και να γίνει και επίσημα ο μέντοράς της.

Την είδηση έκανε γνωστή ο σχεδιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media σημειώνοντας: ''Είναι επίσημο! Ο KARL LAGERFELD θα παρουσιάσει μια αποκλειστική συλλογή σε συνεργασία με το model-of-the-moment, Kaia Gerber, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου. #ΚARLXKAIA''.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή