Δικαιολογημένος o πόλεμος εναντίον της Kendall Jenner από διάσημα supermodels;

Δικαιολογημένος o πόλεμος εναντίον της Kendall Jenner από διάσημα supermodels;

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα συνέντευξη της Kendall Jenner στο περιοδικό LOVE ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του διάσημου ''it'' model κι αυτή τη φορά όχι από απλούς followers αλλά από… συναδέλφους της!

Δεν ήταν λίγα τα διάσημα μοντέλα που ένιωσαν να προσβάλλονται από μια ατάκα της μικρής αδελφής της Kim Kardashian και έσπευσαν να της απαντήσουν μέσα από τα social media. Τι είναι αυτό όμως που είπε το μοντέλο και τις έκανε έξαλλες;

Η Kendall λοιπόν στην συνέντευξή της δικαιολογεί το γεγονός ότι είναι επιλεκτική με τα fashion shows στα οποία συμμετέχει σημειώνοντας ''Από την αρχή ήμασταν αρκετά επιλεκτικοί για τα shows στα οποία θα συμμετείχα. Δεν ήμουν ποτέ από εκείνα τα κορίτσια που κάνουν 30 shows τη σεζόν ή ό,τι στο καλό κάνουν αυτά τα κορίτσια. Καλά κάνουν. Αλλά εγώ έχω χιλιάδες άλλες δουλειές, όχι μόνο πασαρέλα αλλά όλα τ' άλλα'', είπε η 22χρονη σταρ της πασαρέλας και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Πολλά κορίτσια και δικαιολογημένα έσπευσαν να σχολιάσουν τα λεγόμενά της ως προσβλητικά λέγοντας πως πολλά μοντέλα συμμετέχουν σε περισσότερες 30 επιδείξεις γιατί χρειάζονται τα χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ πολλές από αυτές κατάγονται από φτωχές περιοχές όπως ένα απομονωμένο χωριό της Κίνας ή από την Σομαλία και δουλεύουν τόσο πολύ γιατί το έχουν ανάγκη. 

Δικαιολογημένος o πόλεμος εναντίον της Kendall Jenner από διάσημα supermodels;-1
Δικαιολογημένος o πόλεμος εναντίον της Kendall Jenner από διάσημα supermodels;-2
Δικαιολογημένος o πόλεμος εναντίον της Kendall Jenner από διάσημα supermodels;-3
Δικαιολογημένος o πόλεμος εναντίον της Kendall Jenner από διάσημα supermodels;-4

Οι Jac Jagaciak, Irina Djuranovic, Daria Strokous και Vita Sidorkina ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που έσπευσαν να σχολιάσουν την δήλωση της Kendall.

''… ''Ό,τι στο καλό κάνουν αυτά τα κορίτσια'' είναι ότι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να πετύχουν και να κερδίσουν χρήματα για να ζήσουν οι ίδιες και οι οικογένειές τους'' έγραψε η Daria Strokous, ενώ σημείωσε πως ''πληροφοριακά είναι 70 σόου και είμαστε όλες περήφανες που συμμετείχαμε σ' αυτά''.

Η Kendall έσπευσε να δικαιολογήσει τα λεγόμενά της μέσω της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων η οποία ανέφερε πως η ατάκα της παρεξηγήθηκε ''Γνωρίζει ότι ο αριθμός των shows στα οποία συμμετέχουν κάποια μοντέλα είναι κοντά στα 80. Αυτό που ήθελε να πει είναι πως είναι ο δρόμος που επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτό είναι η δύναμή τους. Θαυμάζει την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους σ΄αυτό που κάνουν. Το θεωρεί επίτευγμα''.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή