Step by step: Το σινιόν της Kylie Jenner από την βραδιά των VMAs 2018

Step by step: Το σινιόν της Kylie Jenner από την βραδιά των VMAs 2018

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυστηρό αλλά και sexy μαζί, τo beauty look της Kylie Jenner από την βραδιά των Video Music Awards ήταν αναμφίβολα ανάμεσα στις καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε στο pink carpet.

Step by step: Το σινιόν της Kylie Jenner από την βραδιά των VMAs 2018-1

Τα μυστικά πίσω από το καλοδουλεμένο σινιόν της – που ενδιαφέρουν πολύ και όσες από εμάς βάφουμε τα μαλλιά μας ξανθά- αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Andrew Fitzsimons που επιμελήθηκε το look:

"Η Kylie έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ λίγες μέρες πριν και έτσι έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός στα προϊόντα pre-styling και προστασίας από τη θερμότητα που θα χρησιμοποιούσα εκείνη τη βραδιά. Ξεκίνησα με το σπρέι Alterna Haircare Caviar Repair Multi-Vitamin Heat Protection το οποίο ψέκασα στα νωπά μαλλιά της και μετά με το πιστολάκι Air Hairdryer της ghd σε μέτρια θερμοκρασία και την στρογγυλή βούρτσα Νο3 της ghd ίσιωσα τα μαλλιά της. Προτίμησα μια βούρτσα με φυσικές τρίχες αντί μια κεραμική ή μεταλλική,για να μην ταλαιπωρήσω τα μαλλιά της με πολύ υψηλή θερμοκρασία. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τα ξανθά μαλλιά της Kylie, ειδικά όταν χρησιμοποιώ εργαλεία θερμότητας.

Step by step: Το σινιόν της Kylie Jenner από την βραδιά των VMAs 2018-2

Στη συνέχεια ψέκασα τα μαλλιά με λίγο ακόμα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και μετά χρησιμοποίησα το νέο σίδερο ισιώματος Platinum+ Styler της ghd. Τα φρεσκοβαμμένα ξανθά μαλλιά είναι πιο εύθραυστα οπότε ήταν πολυ σημαντικό για μένα να χρησιμοποιήσω το καλύτερο σίδερο ισιώματος ώστε να τα προστατέψω από τη φθορά. Ένα πέρασμα με το νέο Platinum+ Styler της ghd ήταν αρκετό για να πετύχω αυτό το τέλειο sleek look που ήθελα πριν ξεκινήσω να πιάνω τα μαλλιά της ψηλά. Το σινιόν ήθελα να είναι ακριβώς στο κέντρο του κεφαλιού της, οπότε κατηύθυνα όλα τα μαλλιά προς εκείνο το σημείο, εκτός από το μπροστινό τμήμα με το οποίο δημιούργησα τη φράντζα στο πλάι, ενώ άφησα και δύο μικρές τουφίτσες μπροστά από τα αυτιά της ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Ψέκασα μία οβάλ βούρτσα της ghd με το Paul Mitchell Hair Spray και χτένισα τα μαλλιά της προς τα πίσω για να δώσω απόλυτα λείο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια τα έπιασα στο κέντρο του κεφαλιού της σε ponytail, αφήνοντας μόνο δύο τούφες μπροστά για να μαλακώσω το αποτέλεσμα, να μην δείχνει δηλαδή το ponytail υπερβολικά αυστηρό. Πέρασα τις τούφες με το σίδερο ισιώματος μια τελευταία φορά. Για να δημιουργήσω το επιμελώς ατημέλητο σινιόν, έστριψα το ponytail πολύ απαλά και το στερέωσα με τσιμπηδάκια. Ως τελευταία κίνηση στο look ψέκασα λίγο serum λάμψης, το Alterna Haircare Caviar Omega+ Anti-Frizz Dry Oil Mist σε όλο το κεφάλι". 

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή