Τι πρέπει να τρως για να έχεις τέλεια οπίσθια;

Τι πρέπει να τρως για να έχεις τέλεια οπίσθια;

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα βαθιά καθίσματα με τα οποία ''παλεύεις'' σε επανάληψη στο γυμναστήριο ίσως να μην είναι αρκετά αν φυσικά δεν τα συνδυάσεις με τις κατάλληλες τροφές. Για να έχει τέλεια σμιλεμένα οπίσθια πρέπει εκτός από τα βάρυ να ακολουθήσεις και το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα που θα ενισχύσει την προσπάθειά σου.

Ακολουθήστε λοιπόν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που να περιέχει ότι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός σας για να σας χαρίσει όμορφα, στρογγυλά και μεγαλύτερα οπίσθια.

Δείτε μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να σμιλεύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ποπό σας και να τον κάνετε όπως τον ονειρεύεστε!

  • Η καλύτερη τροφή για του μυς όπως λογικά θα ξέρεις είναι η πρωτεΐνη. Ψάρι, κρέας, ξηροί καρποί, αυγά και κοτόπουλο είναι πηγές πρωτεΐνης. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των μυών και θα κάνει το κορμί σου πιο καλοσχηματισμένο. Σαφώς και η πρωτεΐνη που θα επιλέγεις πρέπει να είναι μαγειρεμένη όσο το δυνατόν πιο υγιεινά- όχι πολλά λάδια, τηγάνι και τα σχετικά.
  • Αντικαταστήστε το άσπρο ψωμί και τα ζυμαρικά με το σιτάρι ολικής αλέσεως ή τις εναλλακτικές ολόκληρων σπόρων. Πιο συγκεκριμένα, οι υδατάνθρακες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα καλό μυϊκό σύστημα είναι η κινόα, το καστανό ρύζι, η βρώμη, οποιαδήποτε δημητριακά ολικής άλεσης, η γλυκοπατάτα και το κουσκούς.
  • Σε αντίθεση με τα κακά λιπαρά, τα καλά λιπαρά προάγουν ένα ευρύ φάσμα με οφέλη για την υγεία. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να σμιλεύσετε το σώμα των ονείρων σας, ακόμη και να χάσετε βάρος. Οι καλύτερες πηγές για υγιή λίπη είναι το ιχθυέλαιο, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα αμύγδαλα, τα καρύδια και το φυστικοβούτυρο.
  • Δώστε βάση στα λαχανικά που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, τη λαχανίδα και όλα τα πράσινα λαχανικά. Μπορείτε να φάτε όση ποσότητα επιθυμείτε από τα συγκεκριμένα λαχανικά.

Περισσότερα fitness tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή