4 Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείς τον Σεπτέμβρη

4 Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείς τον Σεπτέμβρη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεδομένου ότι επίσημα το καλοκαίρι τελειώνει στις 21 Σεπτεμβρίου, ο δρόμος για διακοπές είναι ακόμα μακρύς. Εφόσον σίγουρα θα έχουμε επισκεφθεί κάποιο ελληνικό νησί για τις διακοπές μας, οι πιο κάτω Ευρωπαϊκές πόλεις είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Άμστερνταμ

4 Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείς τον Σεπτέμβρη-1

Αν κάνετε μόνο ένα πράγμα ενώ βρίσκεστε εκεί: Ο προφανής τρόπος για να ταξιδέψετε στην ολλανδική πρωτεύουσα είναι με ποδήλατο, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τα νερά της πόλης είναι μέσω των διάσημων καναλιών – να πάρετε μια βάρκα και να σαλπάρετε ανάμεσα στα αξιοθέατα.

Βερολίνο

4 Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείς τον Σεπτέμβρη-2

Περάστε τη νύχτα (είναι κυριολεκτικά μια πόλη που δεν κοιμάται) στο Clärchens Ballhaus. Μοιάζει σαν να άνοιξε το 1913. Οι σερβιτόροι και τα πλούσια πιάτα σνίτσελ εξασφαλίζουν τη διαχρονική αίσθηση.

Παρίσι

4 Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείς τον Σεπτέμβρη-3

Από πού να αρχίσω; Η μόδα, τα ορόσημα, η τέχνη, το φαγητό. Το Παρίσι τα έχει όλα. Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον πολιτισμό (και δεν σας ενοχλεί η κοσμοσυρροή ), κατευθυνθείτε προς το Λούβρο και το The Tuileries Garden για ένα γραφικό περίπατο και μερικές παγκοσμίως γνωστές τέχνες. Για κάτι λίγο διαφορετικό, κάντε μια βουτιά στην πισίνα Art Deco Moliter πριν απολαύσετε ένα ποτό στην όμορφη ταράτσα.

Λισαβόνα

4 Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείς τον Σεπτέμβρη-4

Περιπλανηθείτε γύρω από την πληθώρα των παλαιών και vintage καταστημάτων, το καθένα με πολύχρωμα κεραμικά ή βαμμένα εξωτερικά. Η αγορά Fiera da Ladra, η πώληση LX Factory και το κατάστημα Arco da Velha είναι όλα ρετρό στέκια για να τσιμπήσετε, σύμφωνα με το vogue.co.uk.

 

ΠΗΓΗ: papelle.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή