Red Carpet Report: Η Emma Stone με τον Γ. Λάνθιμο και οι άλλοι στο Φεστιβάλ Βενετίας

Red Carpet Report: Η Emma Stone με τον Γ. Λάνθιμο και οι άλλοι στο Φεστιβάλ Βενετίας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η μεγάλη γιορτή του σινεμά που για πολλούς θεωρείται προάγγελος των Όσκαρ, κλείνει φέτος 75 χρόνια και διαρκεί από τις 29 Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου.

Μεγάλοι χολιγουντιανοί αστέρες και λαμπερές παρουσίες από το χώρο του κινηματογράφου, αλλά και της μόδας πέρασαν για ακόμη μια χρονιά από το κόκκινο χαλί, προκαλώντας πανδαιμόνιο στους φαν που συγκεντρώθηκαν για να τους δουν από κοντά.

Η βραδιά της έναρξης του φεστιβάλ ήταν αφιερωμένη στην μεγάλη ερμηνεύτρια Βανέσα Ρεντγκρέιβ η οποία έλαβε συγκινημένη και καταχειροκροτούμενη τον τιμητικό Λέοντα της φετινής διοργάνωσης για την προσφορά της στον κινηματογράφο.

Φυσικά το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται φέτος στη συμμετοχή του Γιώργου Λάνθιμου και το «The Favourite» το οποίο διεκδικεί Χρυσό Λέοντα και σηματοδοτεί την επιστροφή του Έλληνα σκηνοθέτη στη Μόστρα μετά από το 2011 όπου οι «'Αλπεις» είχαν κερδίσει το Βραβείο Σεναρίου. 

 

Περισσότερες ειδήσεις από το Φεστιβάλ Βενετίας στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή