Κι όμως, τα νέα μοντέλα του Balmain είναι… εικονικά!

Κι όμως, τα νέα μοντέλα του Balmain είναι… εικονικά!

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ναι, τα μοντέλα που βλέπετε στη φωτογραφία δεν είναι υπαρκτά πρόσωπα.

Ναι, ο οίκος Balmain παρουσίασε τη νέα του καμπάνια χρησιμοποιώντας… εικονικά μοντέλα.

Ναι, μοιάζουν τρομακτικά… αληθινά!

Τα τρία μοντέλα σύστησε στον κόσμο ο οίκος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, γράφοντας:

''Ο καθένας μπορεί να ενταχθεί τον ''στρατό'' του Balmain, αρκεί να μοιράζεται το έντονο πνεύμα της περιπέτειας όπως τα τρία νέα εικονικά icons μας, τη Margot, τη Shudu και την Zhi, που ανακλούν ομορφιά, ροκ στιλ και αυτοπεποίθηση''.

Τα τρια μοντέλα είναι δημιουργία του φωτογράφου Cameron-James Wilson, και τα ρούχα δημιουργήθηκαν με το CLO Virtual Fashion, πρόγραμμα που δημιουργεί υπερρεαλιστικά, 3D κομμάτια ρουχισμού. Η Shudu, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, είναι γνωστή ως ''το πρώτο ψηφιακό supermodel του κόσμου'' και το Instagram της έχει πάνω από 140 χιλιάδες followers ενώ έχει ήδη φωτογραφηθεί για καμπάνιες οίκων όπως ο Fenty Beauty.

Nωρίτερα το 2018, ο Olivier Rousteing παρουσίασε το ''My City of Lights'', μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που συνοδεύεται με headset και που βοηθά τον κόσμο να καταλάβει τη δημιουργική του διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο ήθελε, όπως είπε ο ίδιος, να γεμίσει το κενό ανάμεσα στη μόδα και την τεχνολογία. 

Τα σχόλια δικά σας.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή