One Posh Family! Η μαμά Victoria Beckham με τα παιδιά της στο εξώφυλλο της Vogue

One Posh Family! Η μαμά Victoria Beckham με τα παιδιά της στο εξώφυλλο της Vogue

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue μαζί με όλα όσα την συνοδεύουν κυριαρχεί από χθες βράδυ στο timeline μας και καθόλου άδικα. Με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του brand της, η Victoria Beckham φωτογραφήθηκε για την βίβλο της μόδας μαζί με όλα τα παιδιά της και φυσικά έγινε αμέσως viral.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού η μαμά Victoria μαζί με τον Brooklyn, τον Cruz, τον Romeo, την Harper Seven ντυμένοι όλοι με Dior, και έχοντας στο πλευρό τους το σκυλάκι της οικογένειας, ένα κόκερ σπάνιελ με το όνομα Olive ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί και οφείλουμε να πούμε ότι η ''ηχηρή'' απουσία του David μας προβλημάτισε.

Αυτό στην αρχή… μέχρι που είδαμε την δεύτερη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με όλη την οικογένεια αυτή τη φορά να κάθεται στο γρασίδι, σαν μια φυσιολογική κανονική βρετανική οικογένεια με τα παιδιά να παίζουν με νεροπίστολα, τον David να τα βλέπει και να χαμογελάει και την Victoria να κοιτάει με το γνωστό ύφος της τον φακό, την στιγμή που ο Olive πηδάει επάνω της. Η Vogue χαρακτηρίζει μάλιστα τους Beckhams ως τη «δεύτερη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας» και την μητριάρχη, πρώην Spice Girl, ως το απόλυτο στιλιστικό ίνδαλμα, αλλά και μια επιχειρηματία-φαινόμενο.

One Posh Family! Η μαμά Victoria Beckham με τα παιδιά της στο εξώφυλλο της Vogue-1

Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, όπως έγινε και πολλές φορές στο παρελθόν, κυκλοφορούν στα tabloids και οι ίδιοι για ακόμα μια φορά μένουν αμέτοχοι σ' όλη αυτή την παράνοια.

''Εδώ και είκοσι χρόνια ο κόσμος δημιουργεί διάφορες ιστορίες για την σχέση μας, έτσι τόσο εγώ όσο και ο David έχουμε συνηθίσει να αγνοούμε τις ανοησίες και να συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα επηρεάζουν και τους ανθρώπους γύρω μας κι αυτό είναι άδικο'', απαντά σχετικά η Victoria στη συνέντευξή της.

Όσο για το brand ''Beckham'' η ίδια λέει ''Αντιληφθήκαμε και οι δύο ότι είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά ο καθένας μόνος του. Θα ήμασταν ό,τι είμαστε τώρα αν δεν είχαμε γνωριστεί κι αν δεν ήμασταν μαζί όλα αυτά τα χρόνια; Όλα έχουν να κάνουν με το δέσιμό μας σαν οικογένεια. Είμαστε πιο δυνατοί και οι έξι, απ' ότι θα ήμασταν ξεχωριστά ο καθένας. Σεβόμαστε αυτόν τον οικογενειακό δεσμό κι αυτό είναι το κλειδί'', καταλήγει. 

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή