«Ballet Beautiful» η νέα τάση για λεπτή μέση & flat στομάχι

«Ballet Beautiful» η νέα τάση για λεπτή μέση & flat στομάχι

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ballet Beautiful»: όπως προδίδει και το όνομά της- αποτελεί το νούμερο ένα μυστικό των μπαλαρίνων για λεπτή μέση και flat στομάχι.

Το «Ballet Beautiful» είναι πλέον διαδεδομένο και στον χώρο του modeling, με κορυφαία top models να χτίζουν κορμιά και… καριέρες στηριζόμενα στα μυστικά των ειδικών για καλοσχηματισμένο, γραμμωμένο κορμί που όμως δεν χάνει στο ελάχιστο τη θηλυκότητά του.

Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί έμπνευση της celebrity fitness γκουρού Mary Helen Bowers, η οποία στην προσπάθειά της να συνδυάσει τις κινήσεις του κλασσικού μπαλέτου με τις στοχευμένες ασκήσεις και τις διατάσεις, καταφέρνει το απόλυτο: Καύση λίπους και άμεση αλλαγή στο κορμί μας, με σήμα κατατεθέν τη λεπτή μέση που τονίζει ακόμα περισσότερο τις όποιες καμπύλες μας.

Ακόμα να πειστείς για τα θεαματικά αποτελέσματα του προγράμματος της Bowers; Αν ναι, στο σημείο αυτό αξίζει να μάθεις πως στην trainer αυτή χρωστά η Natalie Portman το κορμί που απέκτησε για τις ανάγκες του ρόλου της ως μπαλαρίνα στην ταινία «Black Swan».

Το μόνο που θα χρειαστείς για να ριχτείς κι εσύ στη μάχη είναι απλά ένα στρώμα γυμναστικής.

Είσαι έτοιμη να κάψεις το περιττό λίπος και να αποκτήσεις τη λεπτή μέση που πάντα επιθυμούσες;

 

 

ΠΗΓΗ: papelle.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή