Meghan Markle: Ο αγαπημένος της makeup artist αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη λάμψη της

Meghan Markle: Ο αγαπημένος της makeup artist αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη λάμψη της

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμα beauty secret της Meghan Markle είδε το φως της δημοσιότητας και, φυσικά, δεν είναι κάτι αναμενόμενο: ο αγαπημένος της makeup artist, Daniel Martin (τον οποίο εμπιστεύτηκε και για το νυφικό μακιγιάζ της), σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ποιό είναι το μυστικό πίσω από τη λάμψη της επιδερμίδας της διάσημης πελάτισσάς του.

Είπε, λοιπόν, πως χρησιμοποιεί ένα budget friendly, υποαλλεργικό balm σώματος, το Eucerin Aquaphor, σε ρόλο… highlighter! Όπως εξήγησε, συχνά χρησιμοποιεί προϊόντα skincare ως highlighters και το Αquaphor είναι αυτό που χρησιμοποιεί στη Δούκισσα του Sussex, για να δώσει λάμψη σε στρατηγικά σημεία του προσώπου της, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Meghan Markle: Ο αγαπημένος της makeup artist αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη λάμψη της-1

"Πριν χρησιμοποιήσετε highlighter, σάς προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Aquaphor με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε ένα highlighter", είπε. "Αυτό το προϊόν θα σάς δώσει το ίδιο αποτέλεσμα, ειδικά σε μία φωτογραφία, αρκεί να το απλώσετε στα συγκεκριμένα σημεία του προσώπου".

Meghan Markle: Ο αγαπημένος της makeup artist αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη λάμψη της-2

Ο Daniel Martin είπε πως συνήθως δεν χρησιμοποιεί highlighters "όμως όταν τύχει να χρησιμοποιήσω είναι Dior"- και δεν θα περιμέναμε να κάνει κάποια άλλη επιλογή μια που είναι Brand Ambassador του γαλλικού οίκου. "Πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια εκπληκτική παλέτα με highlighters (στη σειρά Dior Backstage) και αυτό που συνήθως κάνω είναι, αφού απλώσω το highlighter να βάλω από πάνω μία ιδέα από το Balm της Honest Beauty (της clean beauty σειράς περιποίησης και μακιγιάζ της Jessica Alba, στην οποία ο Martin είναι Creative Color Consultant). Με αυτό τον τρόπο δίνω μεγαλύτερη ένταση στο highlighter, επειδή η υφή του συγκεκριμένου balm δίνει στην επιδερμίδα τέτοια λάμψη σα να βάλατε μόλις ενυδατική".

 

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή