ΣΤΙΛ

Τι γυρεύει πάλι η Victoria Beckham μέσα σε μια σακούλα;

ti-gyreyei-pali-i-victoria-beckham-mesa-se-mia-sakoyla-2272072

Ενώ ετοιμάζεται για την παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της για το 2019 στο Λονδίνο αυτή την Κυριακή, η Victoria Beckham έδωσε στη δημοσιότητα την επετειακή καμπάνια για τα 10 χρόνια του προσωπικού της brand, που σε πολλούς κάτι θύμισε από τα παλιά…

Δεν χρειάστηκαν πολλά δευτερόλεπτα για να κάνουμε τον συνειρμό και να ταξιδέψουμε 10 χρόνια πριν όταν το διάσημο είδωλο της μόδας πόζαρε μέσα σε μια σακούλα για τον Marc Jacobs. 

ti-gyreyei-pali-i-victoria-beckham-mesa-se-mia-sakoyla0

Μέσα από το φακό του θρυλικού φωτογράφου Juergen Teller, η καμπάνια συνδέει το ξεκίνημα της σχεδιάστριας με τον Marc Jacobs και αποτίει φόρο τιμής σ' εκείνη την θρυλική φωτογράφηση του 2008, όπου η VB εμφανίστηκε με τα πόδια της να βγαίνουν από μια τεράστια σακούλα με το λογότυπο του σχεδιαστή. Μόνο που αυτή τη φορά, το λογότυπο Victoria Beckham είναι αυτό που φιγουράρει επάνω στη σακούλα.

ti-gyreyei-pali-i-victoria-beckham-mesa-se-mia-sakoyla2

''Όταν φωτογραφήθηκα μέσα σε μια σακούλα πριν από μια δεκαετία για λογαριασμό του Marc Jacobs, ήταν πραγματικά μόνο η αρχή του ταξιδιού μου στη βιομηχανία της μόδας», εξηγεί. ''Ήταν τόσο αστείο και ειρωνικό, και βγήκε ακριβώς όταν ήμουν έτοιμη να παρουσιάσω την πρώτη μου συλλογή. Έχω βάλει τα πάντα από τον εαυτό μου στην μάρκα μου, και ήθελα να το δείξω με αυτά τα πλάνα. Αυτό κυριολεκτικά βάζει τη Victoria Beckham μέσα στη Victoria Beckham από το 2008!”

Μια περιορισμένη έκδοση t-shirt με μία από τις εικόνες θα αρχίσει να πωλείται πριν από τη VB επίδειξη στις 16 Σεπτεμβρίου, με την ίδια τη σχεδιάστρια να βρίσκεται στα ταμεία των καταστημάτων της Dover street εκείνο το απόγευμα.

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.