Η Meghan Markle δεν φοράει ποτέ κόκκινο κραγιόν!

Η Meghan Markle δεν φοράει ποτέ κόκκινο κραγιόν!

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κόκκινο κραγιόν δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και έχει γίνει στοιχείο δυναμισμού και θηλυκότητας. Η διαχρονικότητά του μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί αν σκεφτούμε πως μπορεί να έρθει η ημέρα που δεν θα φοράμε πια μάσκαρα, όμως η ημέρα που θα πετάξουμε το κόκκινο κραγιόν από το νεσεσέρ μας δεν θα έρθει ποτέ! Και αυτό γιατί σε όλες αρέσουν τα τέλεια κόκκινα χείλη!

Και ενώ λοιπόν όλες μας αγαπάμε το κόκκινο χρώμα, απορήσαμε γιατί δεν βλέπουμε την συγκεκριμένη απόχρωση στην Meghan Markle. Απορία την οποία αποφάσισε να μας λύσει ο φίλος και make up artist της Δούκισσας του Sussex, Daniel Martin.

Ο λόγος λοιπόν που η Markle αποφεύγει το κόκκινο κραγιόν είναι το ότι φοβάται μην χαλάσει! Συγκεκριμένα ο make up artist της είπε στο βρετανικό people: "Τη μοναδική φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν, απλά δεν ένιωθε άνετα. Της αρέσει να μιλά και δεν θέλει να πρέπει να ανησυχεί για τίποτα. Έχουν τόσες βασιλικές υποχρεώσεις, που απλά πρέπει να περιοριστείς σε αυτά που ξέρεις και σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να είσαι εντάξει με αυτό".

Και κάπου εδώ δικαιολογούμε απόλυτα την Meghan, μιας και όντως ως Δούκισσα είναι δύσκολο να βρίσκεται κάπου δημόσια και να έχει όλη την ώρα το μυαλό της κολλημένο στο κραγιόν!

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή