ΣΤΙΛ

Η ελληνοκύπρια που περπάτησε στο σόου του Roland Mouret

Η ελληνοκύπρια που περπάτησε στο σόου του Roland Mouret

Σίγουρα θα έχεις ακούσει γι' αυτήν κι αν είσαι κορίτσι της μόδας είσαι και follower της. Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο που με σήμα κατατεθέν τα πυκνά και ενωμένα, μαύρα φρύδια ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα νέο body positive «κίνημα», που ταρακούνησε τα πρότυπα ομορφιάς στην βιομηχανία της μόδας.

Η ελληνοκύπρια Σοφία λοιπόν περπάτησε χθες στο σόου του Roland Mouret, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου. Και έδειχνε φυσικά υπέροχη και cool…

Η ελληνοκύπρια που περπάτησε στο σόου του Roland Mouret-1

Η Σοφία Χατζηπαντελή στο fashion show του Roland Mouret.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι πρόσφατα το κορίτσι μίλησε στο BBC για το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement και για τις σκέψεις που η ίδια κάνει για τη ζωή και την ομορφιά.

«Μέσω του κινήματος αλλάζουμε τον τρόπο που όλοι έχουν στο μυαλό τους την ομορφιά. Είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το συγκεκριμένο όρο. Βάφω τα φρύδια μου μαύρα, δεν είναι το μαύρο το φυσικό τους χρώμα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει αλλά σίγουρα εγώ το προτιμώ και έχω δικαίωμα να το κάνω», λέει η Σοφία στο βίντεο του βρετανικού δικτύου.

«Έχω δικαίωμα να περπατώ στο δρόμο και να νιώθω αυτοπεποίθηση. Αγαπώ τον εαυτό μου», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue, όταν ήταν 15 χρόνων και, στη συνέχεια, τρία χρόνια αργότερα. Μέχρι πρόσφατα, προσπαθούσε να βρει τον δρόμο της στις πασαρέλες του κυβερνοχώρου, μέχρι που ξαφνικά έγινε διάσημη στα social media, όταν μία selfie της εμφανίστηκε στη σελίδα εξερεύνησης του Instagram, φτάνοντας σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Περισσότερες ειδήσεις από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου στο mustonline.gr.