Αυτό είναι το μυστικό της Zoe Kravitz για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Αυτό είναι το μυστικό της Zoe Kravitz για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια μόνο λέξη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την ομορφιά της Zoe Kravitz: αβίαστη. Η μούσα του Yves Saint Laurent διαφέρει τόσο πολύ με την φυσικότητά της απ' ό,τι πρότυπο έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα κι αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή και τόσο γοητευτική.

Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα τα ''μυστικά'' ομορφιάς της ομολογώντας πως ''δεν έχει μετανιώσει για κάτι'', ενώ είπε πως μότο της είναι ''να μην προσπαθείς υπερβολικά, να αφήνεις τον εαυτό σου να εξελίσσεται''.

Όπως ανέφερε το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε από τον πατέρα της, τον ροκ θρύλο Lenny Kravitz είναι ''Να προσέχω τον εαυτό μου. Εκείνος είναι συνεχώς σε περιοδεία γι' αυτό και φροντίζει να πίνει πολύ νέρο και να κοιμάται αρκετά. Αυτό πιστέψτε με επηρεάζει άμεσα την επιδερμίδα σου και το πως φαίνεσαι''.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η ίδια δεν χρησιμοποιεί και την βοήθεια των προϊόντων ομορφιάς. Όπως αναφέρει η Zoe το ένα και μοναδικό προϊόν στο οποίο ''ορκίζεται'' είναι το serum Retrouvé Intensive Facial Moisturizer το οποίο χρησιμοποιεί για ενυδάτωση.

Αυτό είναι το μυστικό της Zoe Kravitz για αψεγάδιαστη επιδερμίδα-1

Retrouvé Intensive Facial Moisturizer

Ως ambassador του YSL Beauty, η Zoe Kravitz έχει ένα πλούσιο τσαντάκι με προϊόντα μακιγιάζ αλλά αν θα μπορούσε να ξεχωρίσει κάποια αυτά θα ήταν τα Touche Eclat Radiance Perfecting Pen, Couture Brow, Glow Shot Liquid Highlighter και το Rouge Pur Couture Lipstick το οποίο συμπαθεί ιδιαίτερα γιατί όπως λέει ''κάποιες από τις αποχρώσεις μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για τα χείλη και τα μάγουλα''.

Αυτό είναι το μυστικό της Zoe Kravitz για αψεγάδιαστη επιδερμίδα-2

Touche Eclat Radiance Perfecting Pen

Τέλος, αν αναρωτιέστε ποια είναι η αγαπημένη της μυρωδιά, δεν είναι κάποιο επώνυμο άρωμα αλλά ''ο φρέσκος αέρας της Καλιφόρνια. Μεγάλωσα στην Topanga με τόσο πράσινο και τόσα δέντρα τριγύρω. Έχει αυτή την καθαρή όμορφη μυρωδιά. Μπορείς να την μυρίσεις περπατώντας στη φύση και να την αισθανθείς''.

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή