Αυτό το επικό video με τις αδελφές Hadid θα σου φτιάξει τη μέρα

Αυτό το επικό video με τις αδελφές Hadid θα σου φτιάξει τη μέρα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα δημιουργικό τρόπο εμπνεύστηκε η Vogue για να δώσει μια μικρή γεύση από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις ανοιξιάτικες συλλογές τους.

Ξαφνικά στο timeline μας, εμφανίστηκε χθες ένα απίστευτο video με την Gigi και την Bella Hadid, να παρουσιάζουν ορισμένα από τα καλύτερα looks, που είδαμε στην πασαρέλα με ένα διαφορετικό θα λέγαμε τρόπο. Η Βίβλος της μόδας επιστράτευσε λοιπόν τα διάσημα ''it'' models, που μαζί με την μητέρα τους Yolanda Hadid και τον μικρότερο αδελφό τους, Anwar συμμετείχαν σε μια παρωδία ενός κλασσικού φιλμ του 1988.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Hadid καλείται να αναπαραστήσει την θρυλική σκηνή του δείπνου στην ταινία Beetlejuice, όπου η Delia Deetz (Catherine O'Hara) και οι καλεσμένοι της αναγκάζονται να χορέψουν στους ρυθμούς του Day-O (The Banana Boat Song). Και ομολογουμένως το κάνει με τον πιο επικό τρόπο και φορώντας δημιουργίες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Σύμφωνα με το σενάριο η Yolanda Hadid, καλεί τα παιδιά της σε δείπνο και όταν αποφασίζει να κάνει μια πρόποση αρχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του κομματιού, παρασύροντας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. 

Η σκηνή, σε σκηνοθεσία του Bardia Zeinali, ολοκληρώνεται με ένα διαφορετικό τρόπο από το original φιλμ, όπου μέσα από τα πιάτα εμφανίζονται χέρια να σπρώχνουν τους καλεσμένους στο έδαφος. Αντί γι' αυτό, στην συγκεκριμένη παρωδία μέσα από τα πιάτα εμφανίζονται τα κεφάλια των μελών της οικογένειας, ενώ μετά από όλο αυτό το εξωπραγματικό συμβάν όλοι ξυπνούν πεσμένοι στο πάτωμα, φορώντας διαφορετικά outfits.

Δείτε εδώ την original version της κλασσικής ταινίας που φέτος κλείνει 30 χρόνια! 

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή