Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100

1' 14" χρόνος ανάγνωσης

Τα αιλουροειδή φαίνεται πως έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και οι σταρ της μόδας όχι μόνο τα τιμούν αλλά τα τολμούν και από την κορυφή μέχρι τα νύχια με υφάσματα που έχουν το εφέ φιδιού.

Στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας μάλιστα μας έδειξαν μια σειρά από τρόπους για να υιοθετήσουμε την τάση, όμως εμείς επικεντρωθήκαμε στο κομμάτι που είδαμε να προτιμούν περισσότερο από κάθε άλλο. Οι μπότες και τα μποτάκια λοιπόν, από ψεύτικο δέρμα φιδιού είναι μια καλή πρόταση για να τιμήσουμε το trend και να κάνουμε μια αρχή πριν το υιοθετήσουμε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100-1

Η αγορά φυσικά έχει ήδη γεμίσει με τα κατάλληλα κομμάτια, το θέμα είναι όμως ποιο στυλ θα προτιμήσεις, καθώς οι επιλογές και οι γραμμές είναι πολλές. Σε biker ή καουμπόϊκες μπότες, σέξι μπότες μέχρι γόνατο ή ψηλά μποτάκια με δέματα, αλλά και σε διάφορα χρώματα εκτός από το κλασσικό μπεζ-μαύρο, το snakeskin μοτίβο μας βάζει σε πειρασμό.

Τα καλά νέα είναι ότι σε όποιο χρώμα και στυλ και να το επιλέξουμε θα βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί στα σύνολά μας και να συνδυαστεί ακόμα και με τα edgy prints του χειμώνα όπως το καρό για να αναδείξει το στυλ μας και να δώσει την απαραίτητη πολυτέλεια στα σύνολά μας.

Εμείς φυσικά φροντίσαμε να σας δώσουμε μια πρώτη γεύση με τις καλύτερες επιλογές κάτω των 100 σε διαφορετικά στυλ για όλα τα γούστα:

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100-2

ZARA €49,95

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100-3

TOPSHOP €125,00

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100-4

MANGO €49,99

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100-5

SANTE €89,00

Βρήκαμε τις καλύτερες snakeskin boots κάτω των €100-6

MANGO €69,99

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.