ΣΤΙΛ

4 tips για να διατηρήσετε τη λάμψη των μαλλιών σας

4-tips-gia-na-diatirisete-ti-lampsi-ton-mallion-sas-2276919

Οι περισσότερες από εμάς παραμελούμε τα μαλλιά μας, δίνοντας έμφαση στο πρόσωπο και το σώμα για να πετύχουμε το τέλειο σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Είναι γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τους εχθρούς των μαλλιών. Η ενυδάτωση όμως των μαλλιών και η σωστή φροντίδα που μπορούμε να τους παρέχουμε κάνει θαύματα. Τα σαμπουάν, οι μάσκες και τα conditioner με πλούσια ενυδατική σύνθεση  είναι απαραίτητα. Όσο πιο ολοκληρωμένα φροντίζουμε τα μαλλιά μας, τόσο πιο άμεσα και ορατά θα είναι τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό υπάρχουν προϊόντα εντατικής περιποίησης που δρουν εις βάθος με υψηλή περιεκτικότητα δραστικών συστατικών, όπως τα σαμπουάν, οι κρέμες, οι μάσκες, τα λαδάκια και όχι μόνο.

Αν ακολουθήσουμε την πιο κάτω περιποίηση ρουτίνας θα δούμε τα μαλλιά μας να λάμπουν από υγεία και να είναι πλήρως αναζωογονημένα.

  • Για να βοηθήσουμε τα μαλλιά μας να ξεδιψάσουν και ν’ αποκτήσουν μια πιο φρέσκια και υγιή όψη μπορούμε να προχωρήσουμε σε βαθιά ενυδάτωση.
  • Αφού ξεκινήσαμε με ενυδατικά και καθαριστικά σαμπουάν για να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες και να προσφέρουμε ταυτόχρονα ενυδάτωση έχουμε φτάσει στο σημείο που θα εφαρμόσουμε τις διάφορες κρέμες, λαδάκια και μάσκες μαλλιών. Έτσι θα είναι ακόμη πιο εύκολο να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά που θα εφαρμοστούν.
  • Για ολοκληρωμένη φροντίδα είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε κρέμα μαλλιών μετά από το σαμπουάν που καλύπτει τις ανάγκες μας.
  • Δεν πρέπει να ξεχνάμε την μάσκα μαλλιών την οποία πρέπει να εφαρμόζουμε 2 με 3 φορές την εβδομάδα η οποία δρα αθόρυβα – μπορείτε να την αφήσετε και κατά τη διάρκεια του ύπνου για να επανορθώσει τις φθορές που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να εφοδιάσει το τριχωτό της κεφαλής με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Tip: Μια φορά την εβδομάδα καλό είναι να κοιμόμαστε με την μάσκα στα μαλλιά ή με ένα εξειδικευμένο overnight προϊόν θρέψης.

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.