ΣΤΙΛ

Δεν είναι déjà vu! Είναι ο William και η Kate με τα ίδια outfits

den-einai-deja-vu-einai-o-william-kai-i-kate-me-ta-idia-outfits-2277136

Είναι γνωστό πως η Δούκισσα του Cambridge έχει ''απενεχοποιήσει'' την επανάληψη του ίδιου outfit σε επίσημες εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα το coat-dress που επέλεξε για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, το οποίο είχε φορέσει τρεις φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης και της βάπτισης της κόρης της, πριγκίπισσας Charlotte.

Αυτή τη φορά η Kate Middleton, όχι μόνο επανέλαβε μια εμφάνιση του παρελθόντος, αλλά ''παρέσυρε'' και τον σύζυγό της, που ''έσπασε'' το πρωτόκολλο και φόρεσε το ίδιο ακριβώς κουστούμι που είχε φορέσει για την ίδια ακριβώς εκδήλωση όπου είχε εμφανιστεί με την Δούκισσα.

den-einai-deja-vu-einai-o-william-kai-i-kate-me-ta-idia-outfits0

To ζευγάρι κατά την βασιλική περιοδεία στην Γερμανία (αριστερά) και σε χθεσινή εκδήλωση στο Λονδίνο (δεξιά).

Το βασιλικό ζεύγος παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Λονδίνο με την Kate να ''ανακυκλώνει'' ένα λιλά φόρεμα της βρετανίδας σχεδιάστριας Emilia Wickstead, αξίας £1,350, το οποίο είχε φορέσει το 2017 κατά την περιοδεία τους στη Γερμανία και την επίσκεψη του ζευγαριού στο Αμβούργο, και τον πρίγκιπα William να ''ανακυκλώνει'' το ίδιο ακριβώς κουστούμι που είχε φορέσει στο ίδιο event με μωβ γραβάτα για να ταιριάζει με την επιλογή της συζύγου του.

den-einai-deja-vu-einai-o-william-kai-i-kate-me-ta-idia-outfits2

Η μόνη διαφορά που εντοπίσαμε στο τότε με το τώρα ήταν η τσάντα της Δούκισσας του Cambridge, που ενώ τότε είχε συνδυάσει το σύνολό της με κόκκινο φάκελο, αυτή τη φορά επέλεξε μια μίνι τσάντα από το brand, Aspinal of London σε πουδρέ απόχρωση του μωβ. Ωστόσο ένα χρόνο μετά επέλεξε το ίδιο ζευγάρι γόβες Gianvitto Rossi.

den-einai-deja-vu-einai-o-william-kai-i-kate-me-ta-idia-outfits4

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.