Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν αυτή η ελληνίδα

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν αυτή η ελληνίδα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο star-studded γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας, μπορεί σίγουρα να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους celebrity γάμους της χρονιάς, αφού ξεπέρασε σε αριθμό διάσημων καλεσμένων κάθε άλλο πρόσφατο πριγκιπικό γάμο.

Από τα supermodels των 90s Kate Moss και Naomi Campbell, μέχρι χολιγουντιανές σταρ όπως η Demi Moore και η Liv Tyler και rock stars όπως ο Robbie Williams, ο πριγκιπικός γάμος ήταν γεμάτος από VIPs που μετέτρεψαν σε πασαρέλα τους δρόμους έξω από το παρεκκλήσι του St George.

Μια πολύχρωμη ''γιορτή'' από φανταχτερά σύνολα και φαντασμαγορικά καπέλα, στην οποία όμως εμείς ξεχωρίσαμε για την φινέτσα και το μοντέρνο σύγχρονο στυλ της μια ελληνίδα καλεσμένη. Αυτή δεν είναι άλλη από την Ευγενία Νιάρχου, στενή φίλη της πριγκίπισσας Ευγενίας και τησ αδελφής της Βεατρίκης, που φυσικά τίμησε με την παρουσία της το ζευγάρι.

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν αυτή η ελληνίδα-1

Η Ευγενία, που ανήκει στα πιο διάσημα ''it'' κορίτσια της social σκηνής του Λονδίνου, επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με μακριά μανίκια και πλατιά παντελόνα σε 70s στυλ με ζώνη στη μέση της βρετανίδας σχεδιάστριας Emilia Wickstead, και ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια ιδιαίτερη τσάντα σε σχήμα βιβλίου της Olympia Le-Tan. Φυσικά η πανέμορφη σοσιαλιτέ δεν παρέλειψε το απαραίτητο head piece με την υπογραφή του brand Jane Taylor London, ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε κομψό σινιόν και ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή Venyx.

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν αυτή η ελληνίδα-2

Η Ευγενία Νιάρχου ποζάρει έξω από το κάστρο του Windsor με την σχεδιάστρια Saloni Lodha.

Φυσικά, εμείς λατρέψαμε το γεγονός, ότι τόλμησε να ξεφύγει από τα ''συνηθισμένα'' με ένα μονόχρωμο κομμάτι που αναδείκνυε το προσωπικό της στυλ, χωρίς ωστόσο να δείχνει υπερβολική και συντονισμένη με τις απαιτήσεις ενός πριγκιπικού γάμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή