Tα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό και η αντίδραση της Meghan!

Tα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό και η αντίδραση της Meghan!

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο χαρούμενοι από κάθε άλλη φορά φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Μarkle, που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, ανακοίνωσε χθες (15/10) την εγκυμοσύνη της Δούκισσας, που ήρθε πέντε μήνες μετά τον λαμπερό γάμο τους.

Όπως είναι λογικό, ο ενθουσιασμός επικρατεί όχι μόνο στους royal fans αλλά και σε όλη τη βασιλική οικογένεια, και ιδιαίτερα στην Βασίλισσα Ελισάβετ που είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, που ο αγαπημένος της εγγονός, πρίγκιπας Harry θα της χαρίσει ακόμα ένα δισέγγονο.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας λοιπόν, είναι στραμμένα στο ερωτευμένο ζευγάρι που περιοδεύει στην Αυστραλία, πραγματοποιώντας επίσκεψη στην επίσημη κατοικία του Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας, Σερ Πίτερ Κόσγκροουβ, ο οποίος χάρισε στο ζευγάρι τα πρώτα δώρα για το μωρό.

Tα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό και η αντίδραση της Meghan!-1
Tα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό και η αντίδραση της Meghan!-2

Συγκεκριμένα, τα αναμνηστικά δώρα που τους έδωσε, είχαν άρωμα Αυστραλίας, αφού το ένα ήταν ένα όμορφο λούτρινο καγκουρό με το μωράκι του, και το δεύτερο δώρο ένα ζευγάρι UGG boots.

Η Meghan, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και ευχαριστώντας τον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας και αναφώνησε: ''Aυτό είναι τόσο γλυκό! Τα πρώτα δώρα για το μωρό μας!''

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή