ΣΤΙΛ

Τζιν + Πουλόβερ; Πώς θα ανανεώσεις αυτό τον κλασσικό συνδυασμό

pull1
pull2
pull3
pull4
pull5
pull6
pull7

Είναι από τους συνδυασμούς που σκεφτόμαστε σαν ''εύκολη λύση''… Από την άλλη όλες τον έχουμε στη ντουλάπα μας, άρα δεν χρειάζεται να καταξοδευτούμε για να τον υιοθετήσουμε. Ο λόγος για το τζιν και το πουλόβερ, που μπορεί σαν στυλ να μας κάνει κάπως ''βαρετό'' όμως για ακόμα μια φορά οι σταρ της street μόδας κατάφεραν να τον ανανεώσουν και να μας μεταπείσουν.

Εντοπίσαμε λοιπόν μια σειρά από street looks που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε γι' αυτό τον κλασσικό φθινοπωρινό συνδυασμό και φυσικά να ενθουσιαστείτε με ιδέες που θα σας βοηθήσουν να τον φοράτε χωρίς να νιώθετε ''basic'' και καταγράψαμε για εσάς τα απαραίτητα tips για να πετύχετε το outfit.

  • Παίξτε με τις αναλογίες και τα μήκη και δημιουργήστε ένα ''ενδιαφέρον'' σύνολο.
  • Επιστρεταύστε τα must-have κομμάτια της σεζόν, όπως ένα ζευγάρι καουμπόϊκες μπότες -αντί για τα πολυφορεμένα λευκά σας sneakers- και κάντε update στο σύνολό σας.
  • Εμπνευστείτε από τα 70s και επιλέξτε ένα τζιν καμπάνα με το printed πουλόβερ σας, ζώνη στη μέση και καστόρινες μπότες σε καφέ χρώμα.
  • Τολμήστε τα φλουό χρώματα της σεζόν και επιλέξτε ένα neon πουλόβερ με τζιν σε boyfriend γραμμή και αυστηρό ριγέ ή καρό bkazer.
  • Επιλέξτε ένα λευκό πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια και λευκά μποτάκια και δώστε ένα κομψό χαρακτήρα στο κλασσικό μπλε τζιν σας.

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.