O μικρούλης που έκανε τον Harry και την Meghan να ”λιώσουν” και μαζί κι εμάς…

O μικρούλης που έκανε τον Harry και την Meghan να ”λιώσουν” και μαζί κι εμάς…

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Αυστραλία και στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε δημοτικό σχολείο, ένας μικρούλης όχι απλά έσπασε το πρωτόκολλο, αλλά κατάφερε να κάνει το πριγκιπικό ζεύγος να λιώσει.

Ο λόγος για τον εξάχρονο Luke που όχι απλώς ήταν έτοιμος να χαιρετήσει το Χάρι και τη Δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ήταν έτοιμος για τρυφερότητες, χάδια και έναν μικρό… έλεγχο στο μούσι του πρίγκιπα.

Οι κάμερες απαθανάτισαν αυτή τη συνάντηση με το πολύ τρυφερό παιδάκι, το οποίο κατάφερε να «λιώσει» με τις αγκαλιές και τα λουλούδια που πρόσφερε και τη Δούκισσα. Το στιγμιότυπο έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι, ότι ο πρίγκιπας της Αγγλίας και η σύζυγός του περιμένουν ήδη το πρώτο τους παιδί.

O μικρός πρόλαβε μάλιστα να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό ως ο σούπερ σταρ της ημέρας και όπως ανέφερε η δασκάλα του αν και αγαπημένο του πρόσωπο ήταν ο Άγιος Βασίλης, πλέον είναι και ο πρίγκιπας.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή