ΣΤΙΛ

Τι πιστεύει η Cate Blanchett για τα ριάλιτι σόου;

ti-pisteyei-i-cate-blanchett-gia-ta-rialiti-sooy-2279610

Υπέρ των ετερόφυλων ηθοποιών που υποδύονται σε ταινίες και σε τηλεοπτικές σειρές χαρακτήρες LGBT μίλησε η Κέιτ Μπλάνσετ στη διάρκεια ενός Q&Α στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Η ηθοποιός, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της ως διαζευγμένη που ξεκινά μία ερωτική σχέση με μία γυναίκα, στην ταινία "Carol" του 2015 αναφέρθηκε, στην κριτική που δέχθηκε το Χόλιγουντ πριν από λίγο καιρό, επειδή δίνει ρόλους LGBT σε στρέιτ ηθοποιούς και δήλωσε ότι "θα πολεμήσει μέχρι θανάτου" ώστε να αρθεί η δυσπιστία που κυριαρχεί.

"Θα πολεμήσω μέχρι θανάτου για το δικαίωμα να άρω την δυσπιστία και να υποδύομαι ρόλους πέρα από την εμπειρία μου" τόνισε.

Η ηθοποιός είπε ότι διαφωνεί με την ιδέα ότι ένας καλλιτέχνης συνδέεται πραγματικά με έναν χαρακτήρα, μόνο αν έχει μοιραστεί τις ίδιες εμπειρίες.

Η Κέιτ Μπλάνσετ τόνισε ότι τα ριάλιτι σόου της τηλεόρασης είναι εν μέρει υπεύθυνα για την αντίδραση αυτή.

"Τα ριάλιτι σόου και όλα όσα συνεπάγονται έχουν μια εξαιρετική επίδραση, μια βαθιά επίδραση στον τρόπο που βλέπουμε τη δημιουργία χαρακτήρα" είπε. "Νομίζω ότι προσφέρουν πολλές ευκαιρίες, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι τώρα, ειδικά στην Αμερική, περιμένουμε και αναμένουμε από τους ανθρώπους να επιτύχουν μια ουσιαστική σύνδεση με έναν χαρακτήρα όταν είναι κοντά στην εμπειρία τους", συμπλήρωσε.

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.