Όλες χρειαζόμαστε το γκρι blazer της Kate Middleton αυτή τη σεζόν

Όλες χρειαζόμαστε το γκρι blazer της Kate Middleton αυτή τη σεζόν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Meghan Markle και την περιοδεία της στην Αυστραλία με τον πρίγκιπα Harry και οι απανταχού συντάκτες μόδας ασχολούνταν μέρα νύχτα με τα looks της Δούκισσας του Σάσεξ, πίσω στη Μεγάλη Βρετανία η Kate Middleton έκανε μια εμφάνιση με το απόλυτο κομμάτι της σεζόν.

Η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με total black casual σύνολο, τζιν σωλήνα και ζιβάγκο, το οποίο ολοκλήρωσε με suede μποτάκια του αγαπημένου της brand Aquatalia και το απόλυτο φθινοπωρινό κομμάτι: ένα γκρι καρό blazer που την έβαλε αμέσως στο παιχνίδι του στυλ.

Η Kate αν και συνήθως περιορίζεται σε πιο κλασσικές επιλογές, σε αντίθεση με τις πιο in fashion εμφανίσεις της Meghan, φέρει πάντα ένα στοιχείο που κάνει αμέσως ''σύγχρονο'' το συντηρητικό look της και φυσικά ένα καρό σακάκι δεν θα μπορούσε να λείπει από την γλαρνταρόμπα της για το Φθινόπωρο. Η Δούκισσα εμφανίστηκε με ένα κομμάτι του brand Smythe στα $795 δολάρια, και εμείς φυσικά βρήκαμε για εσάς τις πιο οικονομικές επιλογές της high street.

Όλες χρειαζόμαστε το γκρι blazer της Kate Middleton αυτή τη σεζόν-1

SMYTHE $795

Όλες χρειαζόμαστε το γκρι blazer της Kate Middleton αυτή τη σεζόν-2

ZARA €59,95

Όλες χρειαζόμαστε το γκρι blazer της Kate Middleton αυτή τη σεζόν-3

MANGO €49.99

Όλες χρειαζόμαστε το γκρι blazer της Kate Middleton αυτή τη σεζόν-4

H&M €39.99

 

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή