Το People ψήφισε τον πιο σέξι άντρα του κόσμου κι αυτή τη φορά συμφωνούμε όλες!

Το People ψήφισε τον πιο σέξι άντρα του κόσμου κι αυτή τη φορά συμφωνούμε όλες!

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περσινή απόφαση του People να δώσει τον τίτλο του «πιο sexy άντρα στον κόσμο» στον Blake Shelton μπορεί να δίχασε το Twitter, όμως για τον φετινό νικητή δεν πιστεύουμε πως θα υπάρχουν αντιρρήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με το αμερικανικό περιοδικό, ο Idris  Elba είναι για το 2018 ο νικητής του τίτλου και αυτός που κατάφερε να εκθρονίσει τον Blake Shelton.

Το People ψήφισε τον πιο σέξι άντρα του κόσμου κι αυτή τη φορά συμφωνούμε όλες!-1

Ο Jimmy Fallon αποκάλυψε στην εκπομπή του το βράδυ τη Δευτέρας πως ο Idris Elba θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της συγκεκριμένης κατηγορίας για το 2018. Ο διάσημος ηθοποιός, που εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω Skype, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, χαμογελούσε διαρκώς ακούγοντας τον νέο τίτλο του και σχολίασε πως είναι το 33ο άτομο στο Χόλιγουντ σε αυτήν θέση, με την πρώτη αναγνώριση να έρχεται το 1985 στο πρόσωπο του Μελ Γκίμπσον. «Η μαμά μου θα είναι πολύ περήφανη», είπε ο Idris Elba.

Το People ψήφισε τον πιο σέξι άντρα του κόσμου κι αυτή τη φορά συμφωνούμε όλες!-2

Σύμφωνα με τον εκδότη του People, οι υποψήφιοι και οι νικητές του τίτλου μοιράζονται γενικά ένα κοινό χαρακτηριστικό- έχουν μεγάλη απήχηση στις γυναίκες. «Ο κόσμος αλήθεια πιστεύει πως το "σέξι" δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση,παρόλο που αυτή βοηθάει. Τους αρέσει η ιδέα ενός τύπου που θα ήταν καλός σύζυγος και πατέρας», έχει πει στο παρελθόν ο Jess Cagle. 

Όσο για τον περσινό νικητή, όταν ρωτήθηκε σχετικά από την Ellen DeGeneres, απάντησε: «Νιώθω πως το σέξι τελειώνει εφόσον δεν είμαι πλέον "ο πιο σέξι άντρας". Πως δεν υπάρχει πια».   Στον παρελθόν τον συγκεκριμένο τίτλο έχουν κερδίσει μεταξύ άλλων οι Dwayne Johnson (2016), David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009) και Hugh Jackman (2008).  

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή