Το νέο κραγιόν της Lancome είναι το απόλυτο ματ

Το νέο κραγιόν της Lancome είναι το απόλυτο ματ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις sheer και κρεμώδεις αποχρώσεις που λανσαρίστηκαν το 2016, το L'Absolu Rouge επιστρέφει- αυτή τη φορά για να κλέψει την καρδιά των γυναικών που λατρεύουν το ματ φινίρισμα στα χείλη.

Το νέο κραγιόν της Lancome είναι το απόλυτο ματ-1

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 505 Adoration

Το L'Absolu Rouge Drama Matte είναι το νέο κραγιόν της Lancôme, που υπόσχεται ζωηρό χρώμα, ματ αποτέλεσμα και μοναδική άνεση στα χείλη. Και πραγματοποιεί αυτή την υπόσχεση χωρίς κανέναν συμβιβασμό, χάρη σε ένα σύμπλοκο απαλότητας που συνδυάζει τις σφαιρικές πούδρες με τα μεταξένια έλαια, κάνοντας έτσι την υφή του τόσο πλούσια, απαλή και εύκολη στην εφαρμογή. Όμως υπάρχει κιάλλη έκπληξη στη σύνθεσή του: περιέχει σφαιρικές πούδρες που λειαίνουν τις λεπτές γραμμές των χειλιών κατά την εφαρμογή, εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα! Και, ακριβώς επειδή περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ματ pigments, ισοσταθμίζει αυτό το δεδομένο με ένα κοκτέιλ από μαλακτικούς παράγοντες και θρεπτικά έλαια που χαρίζουν απαλότητα και άνεση στα χείλη για πολλές ώρες! 

Το νέο κραγιόν της Lancome είναι το απόλυτο ματ-2

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 388 Rose Lancôme

Όσο για τη φωτεινότητα, που συνήθως λείπει από τις ματ αποχρώσεις, το L'Absolu Rouge Drama Matte καταφέρνει να την "δεσμεύσει" στη σύνθεσή του, συνδυάζοντας χρωστικές νέας γενιάς με ένα τζελ που διαχέει το φως. Αυτά τα δύο στοιχεία σε συνδυασμό, ενισχύουν το ματ αποτέλεσμα ενώ παράλληλα η επιφανειακή λάμψη του χρώματος μεγιστοποιείται. 

Το νέο κραγιόν της Lancome είναι το απόλυτο ματ-3

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 507 Dramatic

Όσο για τις αποχρώσεις του, φλογερά κόκκινα, εκθαμβωτικά πορτοκαλί, εκρηκτικά ροζ, διαπεραστικά καφέ- 15 άκρως εντυπωσιακές αποχρώσεις θα βρείτε στην γκάμα του νέου αυτού κραγιόν για να πειραματιστείτε με τόλμη. Από αυτές, ξεχωρίσαμε τρεις: το 157 Obsessive Red, το 388 Rose Lancome και το 507 Dramatic. Αν, πάλι, "ζηλέψατε" τα φλογερά χείλη της Penelope Cruz στην καμπάνια του L'Absolu Rouge Drama Matte, μάθαμε πως η απόχρωση που φοράει είναι η 505 Adoration!

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή