Γιατί να προσθέσετε κανέλα στον καφέ σας; Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν

Γιατί να προσθέσετε κανέλα στον καφέ σας; Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν

1' 29" χρόνος ανάγνωσης

Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικούς τρόπους να πίνει τον καφέ του. Αν είστε από εκείνους που πειραματίζονται με τις γεύσεις και δεν είναι αυστηροί με την κλασσική γεύση του καφέ, υπάρχει μια γευστική προσθήκη που αξίζει να δοκιμάσετε. Τι γνώμη έχετε για την κανέλα; Είναι ένα συστατικό που θα αναβαθμίσει τον καφέ σας; Τα παρακάτω στοιχεία θα σας πείσουν…

1. Η αντιοξειδωτική της δράση

Όταν πρόκειται για τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά στον κόσμο, η κανέλα τοποθετείται πραγματικά στην κορυφή. Το σώμα χρησιμοποιεί τα αντιοξειδωτικά να καθαρίσει και να κρατήσει τις βλαβερές ρίζες. Μπορεί, επίσης, να βοηθήσει τα κύτταρα από κάθε μέρος του σώματός σας να ανακτήσουν πολύ πιο γρήγορα από την φθορά.

2. Μείωση του φουσκώματος και της φλεγμονής

Αν έχετε προβλήματα χώνεψης και κάποιες φορές αισθάνεστε το στομάχι σας έτοιμο να εκραγεί, σας προτείνουμε να εντάσσετε την κανέλα στα γεύματά σας. Θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε στομαχικά προβλήματα και να μειώσετε τη φλεγμονή. Βάλτε απλώς λίγη κανέλα στον καφέ σας το πρωί και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα!

3. Η διατήρηση της γραμμής σας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κανέλα μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με την απώλεια βάρους. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί στον ταχύτερο μεταβολικό ρυθμό. Διατηρεί επίσης το αίσθημα της πείνας κατά το μεταβολισμό των σακχάρων και την καταστολή τους πόθους.

4. Είναι ιδανική για να σας "ξυπνήσει"

Η καφεΐνη που περιέχεται στον καφέ μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλός σας μπαίνει σε λειτουργία το πρωί, αλλά η προσθήκη της κανέλας στην κούπα σας θα βελτιώσει τη γνωστική επεξεργασία του εγκεφάλου σας, θα ενισχύσει τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου σας και θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις οπτικές και κινητικές ικανότητες.

Περισσότερα tips διατροφής και υγείας στο mustonline.gr.