4 τρόποι να φορέσεις το φλουό πράσινο χωρίς αναστολές…

4 τρόποι να φορέσεις το φλουό πράσινο χωρίς αναστολές…

1' 16" χρόνος ανάγνωσης

Κάθε σεζόν με χαρά υποδεχόμαστε το χρώμα που θα αναδείξει το fashion sense μας και θα κάνει δήλωση μόδας στις εμφανίσεις μας. Μετά το millennial pink και το κίτρινο ο χειμώνας ήρθε να μας ''προβληματίσει'' με μια πρόταση που λίγες θα τολμούσαμε.

Το φλουό πράσινο είναι το χρώμα που θα αποδείξει ότι ανήκουμε στην ελίτ των fashionistas και η αλήθεια είναι πως ελάχιστες από εμάς θα το υιοθετούσαμε με ευκολία.

Εμείς ξεσηκώσαμε για εσάς τέσσερα looks από τα κορίτσια της street μόδας, που αποδεικνύουν ότι αυτό το φωσφόρο χρώμα δεν πρόκειται να μας βάλει σε ''στιλιστικούς'' μπελάδες. Αξίζει να το ρισκάρετε…

1. Αν δεν φοβάστε τα ηλεκτρίκ χρώματα ένα total σύνολο θα αποτετελούσε μια σοβαρή πρόκληση. Διατηρήστε σε πιο χαμηλούς τόνους το υπόλοιπο σύνολο με ένα ζευγάρι φλατ mules και τσάντα με croc-effect σε μαύρο χρώμα.

4 τρόποι να φορέσεις το φλουό πράσινο χωρίς αναστολές…-1

2. Αν πάλι θέλετε κρατήσετε χαμηλούς τόνους, τότε προσπαθήστε να παντρέψετε ''συγγενικά'' χρώματα όπως το πράσινο με το μπλε για να καταλαγιάσει ο ''θόρυβος'' και προσθέστε αξεσουάρ στην neo απόχρωση του πράσινου.

4 τρόποι να φορέσεις το φλουό πράσινο χωρίς αναστολές…-2

3.Αν αναρωτιέσαι μήπως το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει με το ροκ στυλ σου, τότε ένα ζιβάγκο σε φλουό πράσινο συνδυασμένο με το δερμάτινο παντελόνι και το motor jacket σου θα ανανεώσει το ''σκληρό'' look σου.

4 τρόποι να φορέσεις το φλουό πράσινο χωρίς αναστολές…-3

4. Τέλος, οι λάτρεις της υπερβολής μπορούν να ακολουθήσουν την πρόταση της διάσημης fashion blogger, Tiffany Hsu και δημιουργήστε ένα σύνολο που απαιτεί την προσοχή όλων, συνδυάζοντας ένα έντονο καρό με πινελιές από το συγκεκριμένο χρώμα με ένα ζευγάρι sock boots που θα προκαλέσουν ''σοκ''.

4 τρόποι να φορέσεις το φλουό πράσινο χωρίς αναστολές…-4

Περισσότερα fashion trends στο mustonline.gr.