Γιώργος Λάνθιμος: «Είμαι σε επαφή με την Cate Blanchett και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι»

Γιώργος Λάνθιμος: «Είμαι σε επαφή με την Cate Blanchett και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκείνη επιθυμεί να συμμετέχει σε ταινία Έλληνα παραγωγού. Εκείνος σημειώνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερες μεγάλες σταρ να θέλουν να συμμετέχουν σε ταινίες του. Ο λόγος για τον Γιώργο Λάνθιμο και την Cate Blanchett. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

«Εκείνη επικοινώνησε πρώτα μαζί μου. Ακόμα είμαστε σε συζητήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι μαζί», δήλωσε ο Λάνθιμος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Cate Blanchett έχουν βρεθεί σε αρκετά διεθνή φεστιβάλ για την πρεμιέρα και προώθηση των «The Lobster» και «Carol», αντίστοιχα. Οι εκπρόσωποι της ηθοποιού βέβαια, αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό, ωστόσο για να το λέει ο Λάνθιμος, μάλλον ισχύει. Άλλωστε η Cate στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Στο τέλος της ημέρας, οι σπουδαίοι σκηνοθέτες είναι αυτοί που κινούν τη συζήτηση και συνεργασία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού τύπου, και άλλες διάσημες ηθοποιοί έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον σκηνοθέτη και έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη δουλειά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Rachel Weisz.

«Είναι αλήθεια ότι με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα, χρειάζεσαι μεγάλα ονόματα ηθοποιών για να μπορέσεις να δημιουργήσεις αγγλόφωνες ταινίες. Φρόντισα αυτοί οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ταινίες μου να το θέλουν και να εκτιμούν τη δουλειά», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Και κάπως έτσι εμείς αναμένουμε σύντομα το πιο πάνω σκηνικό να γίνει πραγματικότητα!

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή