Ο Βασίλης Ζούλιας αποθεώνει την Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram

Ο Βασίλης Ζούλιας αποθεώνει την Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου… Αλλά σήμερα, μετά την πρεμιέρα του MasterClass, συνειδητοποίησα το μεγαλύτερο όλων. Δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ θεατρική παράσταση με την Μαρία Ναυπλιώτου. Η ερμηνεία της ως Κάλλας ήταν σπαρακτική, καθηλωτική. Σαν μπουνιά στο στομάχι που σου ξύπναγε όλες τις αισθήσεις με τρόπο που μόνο η υψηλή τέχνη μπορεί να προκαλέσει. Αληθινό θέατρο σε όλο του το μεγαλείο χωρίς τίποτε απολύτως περιττό. Τιμή μου που συνέβαλα με το φόρεμα που συμπτωματικά είχε το όνομα Callas», ήταν τα λόγια με τα οποία ο Βασίλης Ζούλιας συνόδευσε μια σειρά από φωτογραφίες της Μαρίας Ναυπλιώτου μετά την πρεμιέρα της παράστασης «MasterClass», το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally (βασισμένο στο σεμινάριο που παρέδωσε η Μαρία Κάλλας στη μουσική σχολή Julliard της Νέας Υόρκης).

Η Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει την μεγάλη ντίβα της όπερας και μας μεταφέρει στα άδυτα της ψυχής της με μια καθηλωτική ερμηνεία που έσπευσαν να εξυμνήσουν όσοι παρευρέθηκαν στο Μικρό Παλλάς, το βράδυ της Τρίτης 20 Νοεμβρίου.

Ο Βασίλης Ζούλιας αποθεώνει την Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram-1

Ο Βασίλης Ζούλιας υπογράφει την πιο χαρακτηριστική ίσως εμφάνιση της Κάλλας και με την ρετρό δημιουργία του του συμπληρώνει την εικόνα αυτής της αξεπέραστης περσόνας. Ο σχεδιαστής φυσικά βρέθηκε εκεί το βράδυ της πρεμιέρας και υποκλίθηκε στο ταλέντο της ηθοποιού.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή