Jo Malone Rich Extracts: Μια νέα, εθιστική συλλογή αρωμάτων

Jo Malone Rich Extracts: Μια νέα, εθιστική συλλογή αρωμάτων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας μυστηριώδης αρωματικός κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα συλλογή Rich Extracts της Jo Malone. Δίνοντας έμφαση σε τρία αγαπημένα βασικά συστατικά – το γοητευτικό και μυστηριώδες oud, το σαγηνευτικό τριαντάφυλλο που μαγνητίζει, τον μεθυστικό και αισθησιακό υάκινθο – οι νέες αρωματικές συνθέσεις της Rich Extracts αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την υφή και τη δύναμή τους, διατηρώντας παράλληλα τη σαφήνεια και την ισορροπία της χαρακτηριστικής μυρωδιάς Jo Malone London.

Jo Malone Rich Extracts: Μια νέα, εθιστική συλλογή αρωμάτων-1

Oud & Bergamot

Πολύτιμο και νοσταλγικό oud, βασικό συστατικό στις αρωματικές παραδόσεις της Μέσης Ανατολής, αναζωογονημένο από τραγανό περγαμόντο, πορτοκάλι και κεχριμπάρι. Ένα μεθυστικό, μυστηριώδες, γοητευτικό κοκτέιλ.

Jo Malone Rich Extracts: Μια νέα, εθιστική συλλογή αρωμάτων-2

Velvet Rose & Oud

Το σκοτεινό, σαγηνευτικό τριαντάφυλλο από τη Δαμασκό, τυλίγεται με μυστηριώδες oud, εμπλουτίζεται με γαρύφαλο και παίρνει ένα gourmant twist με νότες από πραλίνα και τσάι maté. Πλούσιο σε υφή, μαγνητικό, απολαυστικό blend. 

Jo Malone Rich Extracts: Μια νέα, εθιστική συλλογή αρωμάτων-3

Tuberose Angelica

O μεγαλοπρεπής και αισθησιακός υάκινθος, ο βασιλιάς των λευκών λουλουδιών, συνδυάζεται με angelica και ylang ylang, ενώ η βανίλια μπαίνει στη σύνθεση για να δώσει ακόμα περισσότερη ζεστασιά. Μεθυστικό, πληθωρικό,πολυτελές, αυτό το άρωμα κάνει αισθητή την παρουσία του. 

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή